z1

Під час карантинних обмежень на кафедрі зоології та методики навчання біології тривають наукові дослідження. Викладачі здійснюють необхідну організаційну діяльність і виконують поточні завдання методичного забезпечення роботи кафедри.

z2

Науково-педагогічні працівники підготували низку доповідей і статей для участі в конференціях і до публікації у фахових виданнях, зокрема в міжнародному часописі «Journal of Morphology» – рецензованому науковому журналі з анатомії та морфології. Наразі члени кафедри готують доповіді на конференцію з нагоди 90-річчя університету та працюють над створенням колективної монографії «Тваринний світ Криворіжжя» до ювілею КДПУ, в якій будуть опубліковані й дослідження історії кафедри та її внеску до зоологічної науки регіону.

z3

Викладачі кафедри зоології та методики навчання біології долучалися до експедиційних виїздів, у тому числі за міжнародної участі; досліджували тваринний світ балок Криворіжжя, околиці Солоного озера та птаство одного з криворізьких лісництв. На кафедрі триває робота над дисертаціями, здійснюється наукове керівництво студентськими розвідками, оновлюється й узгоджується тематика майбутніх магістерських робіт.

12189
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок