ec1

Участь Криворізького педагогічного в щорічному міському конкурсі студентських наукових робіт із питань екології вже стала доброю традицією університету. Цього року представниця природничого факультету принесла альма-матер нову перемогу.

У конкурсі, організованому управлінням екології виконкому Криворізької міської ради, взяли участь студентка ІІ курсу спеціальності 101 Екологія Л. С. Круковець (науковий керівник – канд. біол. наук, доцент кафедри ботаніки та екології В. М. Савосько) і студентка ІІІ курсу спеціальності 014 Середня освіта (Біологія) В. Є. Раковенко (наукові керівники – канд. біол. наук, зав. кафедри ботаніки та екології Я. В. Маленко, канд. пед. наук, доцент кафедри ботаніки та екології Н. В. Гнілуша).

ec2

20 травня 2020 року під час онлайн-захисту В. Є. Раковенко представила роботу на тему «Біологічна характеристика первоцвітів як чинник формування екологічної культури молоді», а Л. С. Круковець презентувала переможний «Екологічний проект оптимізації деревно-чагарникових насаджень Довгинцівського дендропарку».

ec3

«У своєму дослідженні Л. Круковець узагальнила сучасні відомості з історії розвитку та ландшафтної організації території Довгинцівського дендропарку, а також проаналізувала його флористичний склад і сучасний стан деревно-чагарникових насаджень. Слід наголосити, що автор наукового проекту не обмежилася лише вивченням проблеми: вона також запропонувала заходи оптимізації деревно-чагарникових насаджень Довгинцівського дендропарку. Під час захисту наукової роботи наша студентка впевнено та аргументовано відповіла на численні запитання членів журі конкурсу та його учасників», – підкреслив В. М. Савосько.

ec4

Церемонія нагородження кращих із кращих відбулася напередодні знаменної дати – Всесвітнього дня охорони довкілля. Любов Круковець стала однією з чотирьох переможців конкурсу, на якому були представлені десять студентських досліджень актуальних питань екології Криворіжжя. Багатомісячна плідна праця представниці Криворізького педагогічного отримала гідне визнання: за рішенням журі конкурсу її було нагороджено дипломом за І місце.

Вітаємо з чудовим результатом і бажаємо нових перемог!

12211
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок