asp psy1

Аспірантура Криворізького педагогічного надає широкі можливості для професійного розвитку майбутнього науковця. На кафедрі практичної психології здійснюється підготовка докторів філософії (PhD) за спеціальністю 053 Психологія.

Навчання в аспірантурі кафедри орієнтоване на наукові розробки в галузі психології, що мають істотне значення в умовах сучасного суспільства. Метою освітньо-наукової програми підготовки здобувачів є теоретико-методологічне узагальнення та глибоке переосмислення наявних знань з психології через наукову діяльність та професійну практику. Основна частина навчання в аспірантурі присвячена планомірній дослідницькій діяльності та передбачає теоретичну підготовку в галузі психології та практику оцінки й модифікації психічної реальності.

asp psy2

Аспірантура за спеціальністю 053 Психологія працює під керівництвом доктора психологічних наук, зав. кафедри практичної психології, проф. З. М. Мірошник. Вступ до аспірантури здійснюється відповідно до поточних правил прийому.

Успішне навчання в аспірантурі передбачає завершення розширеного оригінального дослідження, представлення його результатів іноземною мовою в наукових публікаціях, їх обговорення й синтез у межах та поза сферою наукових розвідок, захист дисертації та проведення подальших наукових досліджень із використанням новітніх підходів в галузі психології.

asp psy3

Після закінчення аспірантури для докторів філософії можлива подальша підготовка на відповідному рівні в областях, близьких психології. Випускники аспірантури мають великий вибір перспективних шляхів професійного розвитку – на них чекають кар’єри науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, наукових співробітників – консультантів із психології, інспекторів ЗВО, начальників і завідувачів науково-дослідницьких секторів, психологів-практиків.

12333
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31