150521 1

Криворізький педагогічний – заклад вищої освіти, який надає підтримку науково підкованій молоді. Особливе місце в колі наукових проблем посідає вивчення філософських питань. Цю тенденцію відображено й у слогані нашого університету «Істина. Творчість. Свобода», який розкриває категоріальний апарат вищезгаданої науки.

150521 2

Днями, 12 травня 2021 року, відбулася традиційна студентська конференція з філософських дисциплін «Юнософія». Цьогоріч, у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні, було ухвалено рішення провести науковий захід в онлайн-площині на платформі Zoom.

150521 3

На конференції працювали за трьома напрямками: філософським, релігієзнавчим і філософсько-педагогічним. Загалом студенти різних факультетів презентували 14 доповідей.

150521 4

Родзинкою цьогорічного заходу став груповий проєкт студентів факультету іноземних мов М. Волкова, Т. Мовчан, А. Чирви, Я. Ярошенко, які представили колективний переклад першого розділу «Огляд деяких фундаментальних проблем» книги К. Поппера «Логіка наукового дослідження». Це перший випадок колективно-групової взаємодії у межах філософської конференції студентів.

150521 5

«Мені пощастило бути частиною важливої події рідної alma-mater – студентської онлайн-конференції з філософських дисциплін «Юнософія». Хочу висловити свою щиру подяку науковій керівниці, доцентці кафедри філософії О. В. Мішаловій. Саме мій викладач повірив у актуальність і важливість обраної мною теми «Місце жінки в ісламському суспільстві». Дійсно, такі моменти є найбільш надихаючими до подальшого саморозвитку», – ділиться враженнями в соціальних мережах студентка факультету дошкільної і технологічної освіти Марія Карпенко.

150521 6

Дослідницькі напрацювання учасників студентської конференції знайдуть своє відображення на сторінках друкованого збірника наукових доповідей.

 Криворізький педагогічний бажає всім учасникам розширення обріїв наукового пошуку!

15703
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок