a and m 1

КДПУ об'єднує в міцні академічні співтовариства як науково-педагогічних працівників, так і здобувачів вищої освіти всіх рівнів. Днями, 22 липня 2021 року, відбулися установчі збори Асоціації випускників аспірантури й магістратури кафедри педагогіки.

Згідно з відомостями на Facebook-сторінці Асоціації, метою цього об'єднання є забезпечення подальшого розвитку й підвищення якості вищої освіти, збереження та примноження традицій, встановлення постійної дієвої співпраці, залучення випускників аспірантури та магістратури як зовнішніх стейкхолдерів до вдосконалення процесу підготовки сучасного науковця.

a and m 2

Учасників установчих зборів Асоціації привітав ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко. Очільник нашого ЗВО наголосив на актуальності створення Асоціації та підкреслив перспективність її подальшої діяльності. У роботі установчих зборів взяли участь зав. кафедри педагогіки, д-р пед. наук, проф. Т. О. Дороніна – модераторка зустрічі, члени ініціативної групи, викладачі, магістранти та аспіранти кафедри педагогіки. На установчих зборах обрали Раду Асоціації; до її складу увійшли аспіранти кафедри М. Микитенко, О. Поляковська, яку було обрано секретарем Асоціації, Р. Калугін; колишня здобувачка кафедри, канд. пед. наук І. А. Коваленко, зав. кафедри, д-р пед. наук, проф. Т. О. Дороніна, канд. пед. наук, доц. А. М. Король, яку було обрано головою Асоціації, канд. пед. наук, доц. С. М. Щербина.

a and m 3

«Асоціація «А&М» покликана об'єднати випускників аспірантури й магістратури кафедри педагогіки різних років. Планується, перш за все, створити базу даних, яка б містила інформацію про всіх випускників кафедри. У подальшому – проведення круглих столів та зустрічей, обмін досвідом тощо. Для вступу в Асоціацію необхідно заповнити анкету», – розповів прес-центру аспірант І року навчання, член Ради Асоціації Руслан Калугін.

Крім магістрів і випускників аспірантури до вступу в Асоціацію запрошують здобувачів освіти, викладачів університету та всіх зацікавлених осіб.

16341
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31