img5

Навчання в аспірантурі – це цікавий досвід реалізації власних наукових ідей. Нещодавно аспірантка І року навчання спеціальності 054 Соціологія Валерія Безуглова посіла ІІІ місце у всеукраїнському конкурсі наукових досліджень.

img9

New Junior Research Challenge – це спільний дослідницький проєкт факультету соціології Київського Національного університету імені Тараса Шевченка й компанії Research.ua для студентів та аспірантів – соціологів. Головна мета конкурсу полягає в застосуванні знань і навичок проведення дослідження з використанням сучасних онлайн-технологій.

img13

Тему для власного дослідження конкурсанти обирали відповідно до запропонованих напрямків роботи: «Post – COVID тренди», «Айтіфікація молоді», «Український культурний контент», «Ґіґ-економіка», «Відкрита тема». Робота над проєктом передбачала декілька етапів: обрання теми дослідження, його розгляд і затвердження, взаємодію з кураторами, написання дизайну досліджень, проведення польового етапу, обробку даних і підготовку звітів.

img14

«Для свого проєкту я обрала тему «Вивчення впливу пандемії на зміни звичок і вподобань інтернет-комунікації молоді», яка тісно корелює з темою моєї дисертаційної праці. Мені було дуже цікаво вивчати сучасні онлайн-тенденції, притаманні молоді, оскільки деякі результати опитування були для мене неочікуваними. Я хочу подякувати своєму науковому керівнику Л. В. Калашніковій за підтримку, допомогу й цінні поради щодо покращення мого наукового дослідження», – розповідає Валерія Безуглова.

img18

За результатами конкурсу аспірантка КДПУ посіла почесне ІІІ місце за розробку й проведення власного онлайн-дослідження. Усі переможці отримали пам’ятні дипломи й винагороди.

Криворізький педагогічний вітає Валерію з перемогою й бажає нових наукових успіхів!

19747
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30