Криворізький державний педагогічний університет славиться розвитком студентської науки, плекає молоді таланти й всебічно сприяє становленню майбутніх науковців на їх професійному шляху.

11 – 13 квітня у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія». Учать в олімпіаді взяли понад півсотні студентів з 22 закладів вищої освіти України. Були представлені 13 класичних й 9 педагогічних вишів.

Криворізький державний педагогічний університет було представлено на олімпіаді двома студентами спеціальності «Хімія» – Ростислав Долгіх й Юлія Колісніченко й обидвоє потрапили до десятки кращих знавців хімії по країні.

gramoty chemistry

Ростислав є студентом IV курсу Криворізького педагогічного. Вже втретє бере участь у Всеукраїнському етапі олімпіади з хімії й цього року зміг вибороти ІІІ місце в загальному заліку, продовживши власну переможну традицію. Любов до хімії плекає ще з дитинства, захоплюється вирощуванням кристалів і брав участь у «Місті професій».

«Цьогорічна олімпіада загалом була складніше, ніж минулого року, основний масив завдань орієнтувався на фізичну й органічну хімію, що вимагало більш ретельної підготовки на високому рівні. Додалось більше завдань з методики викладання хімії й задачі підвищеної складності», – коментує свою участь в олімпіаді Ростислав.

Вітаємо наших студентів з перемогою та бажаємо нових звершень у майбутньому!

4652
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок