aspirantura 1

Криворізький педагогічний здійснює професійну підготовку не тільки бакалаврів і магістрів, а й докторів філософії. Прес-центр дізнавався, як проходив вступний екзамен до аспірантури на спеціальність 012 Дошкільна освіта.

aspirantura 2

Криворізький державний педагогічний університет здійснює підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії відповідно до ліцензії на освітню діяльність у сфері вищої освіти за різними спеціальностями. Вже другий рік поспіль здійснюється набір аспірантів на навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.

aspirantura 3

«Два роки тому було вперше відкрито аспірантуру за спеціальністю 012 Дошкільна освіта. Це, дійсно, показник високого наукового рівня викладачів кафедри. Нам дуже приємно запрошувати до аспірантури кращих наших випускників минулих років, вихователів, логопедів, практиків, які прагнуть професійного вдосконалення. Ми сподіваємося, що подальший розвиток цьогорічних вступників буде стимулювати їх до вивчення актуальних питань дошкільної та спеціальної освіти», – наголосила доктор педагогічних наук, завідувач кафедри дошкільної освіти  О. В. Ковшар.

Вступні випробування до аспірантури складалися з двох компонентів: вступного іспиту зі спеціальності (в обсязі програми вищої освіти магістра з відповідної спеціальності) й вступного іспиту з іноземної мови (в обсязі, який відповідає рівню В2 володіння іноземною мовою).

aspirantura 4

«Я вирішила вступати до аспірантури тому, що сучасна освіта передбачає більш високий рівень знань для того, щоб розвиватися й самовдосконалюватися. Я вважаю, що необхідно постійно ставити нові цілі й впевнено йти до них», – розповідає випускниця педагогічного Інна Бойко.

Криворізький педагогічний вітає здобувачів вищої освіти зі складанням іспитів
і бажає всім вдалого вступу до аспірантури!
8559
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30