conf narada 2

2 жовтня 2019 року члени організаційного комітету з підготовки ICHTML 2020: Міжнародної конференції з історії, теорії та методики навчання взяли участь у нараді при проректорі з наукової роботи.

Конференцію буде проведено на базі КДПУ 13-15 травня 2020 року. Представники наукових кіл України і Європи зустрінуться у Криворізькому педагогічному, щоб поділитися результатами міждисциплінарних досліджень у галузі освіти, навчання та професійної підготовки, обговорити сучасні проблеми та перспективи педагогічної науки. Тематика конференції охопить усі аспекти, парадигми й моделі філософії освіти, питання психології, теорій, технологій і засобів навчання, а також суміжних областей з акцентом на людино-машинне навчання.

conf narada 3

Під час наради організаційного комітету було визначено основні напрямки роботи з підготовки й проведення конференції: окреслено тематику секцій та діапазон проблематики наукових досліджень, розглянуто проблеми організації участі зарубіжних колег, наголошено на необхідності активного залучення до роботи конференції науково-педагогічних працівників університету й забезпечення постійного інформування потенційних учасників події засобами мас-медіа й соціальних мереж, обговорено питання створення брендованої продукції та візуального оформлення заходу, його інформаційного й технічного забезпечення.

conf narada 1

«Необхідно звернути особливу увагу на своєчасну організацію міжнародної участі в роботі конференції, - зауважив професор кафедри інформатики та прикладної математики, д. пед. н. С. О. Семеріков. – Крім цього, маємо розглянути можливості створення документальних відеоматеріалів, хроніки події, а також забезпечити рецензування, архівування та індексацію матеріалів конференції».

Міжнародна конференція з історії, теорії та методики навчання стане одним із низки заходів, присвячених 90-річчю Криворізького педагогічного. Запрошуємо колег взяти активну участь у підготовці головної наукової події ювілейного року!

8764
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок