conf doshkillya 1

17 жовтня 2019 року на базі Криворізького педагогічного відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Дошкільна освіта: проблеми, пошуки, інновації». Прес-центр дізнавався про особливості цієї події.

conf doshkillya 2

До десятої річниці заснування кафедри дошкільної освіти у Криворізькому державному педагогічному університеті було ухвалено рішення про проведення ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції.

conf doshkillya 3

«Для нашої кафедри це визначний день, адже ми вже вдруге організовуємо науково-практичну конференцію всеукраїнського рівня. Переконана, що сьогоднішня наша зустріч стане дійсно корисною для кожного учасника: проблеми, обговоренню яких будуть присвячені пленарне й секційні засідання, є вельми актуальними як для вихователів, так і для викладачів», - підкреслила завідувач кафедри дошкільної освіти, д. пед. н., доц. О. В. Ковшар.

conf doshkillya 4

Подію було організовано спільними зусиллями професорсько-викладацького складу кафедри. Конференція проводилася як в очній, так і в заочній формі. Наукові результати учасників були представлені в сімох секціях. Кожен науковець отримав іменний сертифікат і збірник матеріалів конференції.

conf doshkillya 5

До присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко: «Ця подія є знаменною для нашого університету. Надзвичайно приємно й важливо, що розвиток кафедри не зупиняється: науково-педагогічні працівники прагнуть постійно вдосконалювати свою професійну майстерність. Шановні гості, ви завжди можете розраховувати на всебічну підтримку науковців Криворізького педагогічного. Запрошуємо до плідної співпраці з університетом!».

conf doshkillya 6

До привітань приєдналися випускники й магістри спеціальності «Дошкільна освіта», які у відеоформаті привітали улюблену кафедру з днем народження.

conf doshkillya 7

Маленькі мешканці нашого міста не залишилися осторонь наукової події, подарувавши справжній модний показ із назвою «Творчий етюд», організований і проведений під керівництвом викладачів факультету дошкільної і технологічної освіти.

conf doshkillya 8

Після хвилинки насолоди дизайнерським мистецтвом розпочалося пленарне засідання. Корифеї професії, провідні сучасні педагоги дошкільної освіти ділилися своїм передовим досвідом, обговорювали актуальні проблеми та шляхи їх вирішення. Після завершення конференції учасники вирушили на екскурсію до провідних закладів дошкільної освіти нашого міста.

Криворізький педагогічний вітає кафедру дошкільної освіти
й бажає нових звершень!

8910
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок