zno fim 1

29 лютого 2020 року в гуманітарному корпусі КДПУ відбулося моніторингове тестування з англійської та німецької мов. Учасники мали можливість дізнатися поточний рівень володіння іноземною.

zno fim 2

«Уже третій рік поспіль кафедра англійської філології організовує моніторингове тестування з іноземної мови. У цьому році на сайті було зареєстровано 265 осіб, з яких на тестування з’явився 171 учасник. У написанні тесту взяли участь не тільки криворіжці, а й мешканці прилеглих районів із м. Апостолова, с. Лозуватки, м. Зеленодольська, студенти коледжів і професійно-технічних училищ. Крім цього, вперше в історії моніторингів на базі КДПУ до учасників тестування приєдналися студенти криворізьких ЗВО, які планують вступати до магістратури», – розповіли завідувачка кафедри англійської філології, канд. пед. наук, доц. І. С. Зоренко і координаторка тестування, викладач кафедри І. П. Шуміліна.

zno fim 3

Процедура участі дуже проста – необхідно пройти попередню реєстрацію або заповнити анкету в день випробування. Ця процедура дозволяє зберегти анонімність: учасники моніторингу отримують персональні коди, за якими будуть зашифровані результати тесту.

zno fim 4

Моніторингове тестування з англійської та німецької є максимально наближеним до ЗНО. Воно охоплює такі види діяльності, як читання, використання мови та письма, аудіювання. На виконання всіх завдань учасникам відводилося 150 хвилин.

zno fim 5

«Дуже добре, що є така можливість для перевірки знань. На реальному ЗНО ми вже будемо підготовлені й будемо знати, чого очікувати від завдань. Сподіваюся на позитивний результат», – ділиться враженнями Вікторія Ковтун.

Правильні відповіді учасники можуть дізнатися на сторінках кафедр англійської філології та німецької мови і літератури з методикою викладання або на початку наступного тижня, особисто звернувшись до викладачів.

Нагадаємо, що наступне моніторингове тестування в Криворізькому педагогічному відбудеться 14 березня поточного року о 10.00. В цей день університет запрошує майбутніх абітурієнтів перевірити свої знання з біології.

10372
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31