dist soc 1

Незважаючи на умови карантинного режиму, професорсько-викладацький склад і студентство Криворізького педагогічного виконують навчальні плани за допомогою сучасних засобів дистанційної комунікації. Прес-центр слідкує за перебігом цього процесу й надає найактуальнішу інформацію про роботу кафедр університету. Викладачі кафедри соціології та економіки факультету географії, туризму та історії комплексно використовують різноманітні форми онлайн-спілкування для успішного опанування студентами освітніх програм.

dist soc 2

Одним із головних майданчиків дистанційного навчання стала платформа MOODLE, ефективність якої ще раз засвідчило успішне використання в умовах карантину. У цій системі управління електронними навчальними курсами викладачі кафедри соціології та економіки пропонують студентам ознайомитися з текстами лекцій або пройти тести для самоконтролю. Окрім цього, застосовуються й інші канали комунікацій, наприклад, спілкування за допомогою електронної пошти або Telegram-каналу.

dist soc 1

На переконання викладачів кафедри, головною умовою успішного дистанційного навчання є його систематичність і правильна організація. Під час карантину студентам пропонується долучитися до наукової роботи – студент має право обрати тему реферату й подати його на рецензування. Жоден здобувач вищої освіти не залишиться поза увагою: викладач завжди допоможе, роз’яснить, підтримає.

Дистанційне навчання в умовах карантину – це своєрідний тест на відповідальність і сумлінність,
який складають усі студенти! Бажаємо успіхів та натхнення!
10728
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30