dist philos 1

В умовах загальнонаціонального карантину професорсько-викладацький склад та студентство Криворізького педагогічного звернулися до можливостей дистанційного навчання. Як організовано цей процес на кафедрі філософії, дізнавався прес-центр.

dist philos 1

Філософія є теоретичною формою людського мислення та основою формування світогляду, важливою складовою якого є самовдосконалення. В умовах дистанційного навчання студенти мають можливість продемонструвати рівень особистої відповідальністі та організованості, чітко спланувавши свою самостійну роботу.

dist philos 2

Задля виконання навчальних програм в умовах дистанційного навчання викладачі кафедри філософії Криворізького педагогічного пропонують здобувачам вищої освіти опанування основних філософських курсів, а також навчальної дисципліни «Основи журналістики» онлайн. Для цього використовується весь арсенал сучасних засобів комунікації. В пріоритеті – платформа MOODLE, яка надає широкі можливості як для студентів, так і для викладачів; на ній розміщуються конспекти лекцій, презентації, посилання на відео, плани семінарських занять, списки літератури, перевірочні тести тощо. Сьогодні на платформі буде в повному обсязі відновлено завдання для самостійної роботи. Здобувачам вищої освіти необхідно повторно виконати тестові завдання за поточний навчальний рік. Це надасть можливість повторити весь матеріал курсів і покращити свої результати, набравши додаткові бали за цей вид роботи, які будуть зараховані під час остаточного оцінювання навчальних досягнень.

dist philos 2

Цікавою формою інтернет-спілкування є створення чат-форуму «Питання-відповідь» для оперативного консультування студентів. Також пропонується проходження дистанційних загальнонаукових курсів на платформах EdEra та Prometheus (на вибір студента). У цьому випадку формою звітності буде отриманий після їх закінчення сертифікат. Студентська молодь надає перевагу спілкуванню в месенджерах Facebook та Viber, тому викладачі кафедри охоче проводять у них онлайн-консультації.

Наполегливість та організованість – необхідні риси характеру для поступального руху вперед. Успішний перехід на дистанційне навчання в умовах відсутності аудиторних занять яскраво демонструє рівень відповідальності кожного учасника освітнього процесу!

Бажаємо успіхів у навчанні й особистісного зростання!

10827
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок