img31

У Криворізькому педагогічному здійснюється якісна підготовка фахівців за багатьма спеціальностями. Випускники освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» можуть продовжити своє навчання, вступивши до магістратури на факультет української філології.

На факультеті проходить підготовка магістрів за спеціальністю «Середня освіта (Українська мова та література)» з додатковою спеціалізацією «Редагування освітніх видань» та спеціальністю «Англійська мова і література» на денному відділені та за спеціальністю «Середня освіта (Українська мова та література)» на заочному відділенні.

img32

Протягом 1 року та 4 місяців магістри здобувають необхідні знання, уміння та навички з таких основних дисциплін – «Актуальні проблеми українського мовознавства», «Сучасна українська література», «Теорія літератури», «Філософія освіти».

img63

Для того, щоб виявити рівень базової професійної підготовки та відібрати претендентів до навчання в магістратурі, вступнику необхідно пройти фахове випробування з дисциплін «Сучасна українська літературна мова» та «Історія української літератури», а також скласти вступний іспит з іноземної мови.

img64

Бакалавр, який бажає вступати до магістратури, повинен вправно володіти нормами сучасної української літературної мови, оперувати фаховою термінологією, орієнтуватися в літературних процесах та відповідних художніх творах, дотримуватися вимог культури писемного мовлення.

Запрошуємо підвищити свій освітній рівень та вдосконалити професійну філологічну компетентність!

12279
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок