img32

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентує цьогорічний академічний рейтинг українських закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2020».

«Євроосвіта» з 2003 року працює над упровадженням принципів міжнародної експертизи та рейтингового оцінювання діяльності закладів вищої освіти, моніторингом якості знань, міжнародними освітньо-науковими проєктами, програмами, різноплановими заходами з удосконалення інформаційної інфраструктури в Україні; сприяє розвитку та поширенню новітніх інформаційних технологій. Методологія складання рейтингів Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта» ґрунтується на Берлінських принципах ранжирування закладів вищої освіти.

img33

Рейтинг університетів розраховується за показниками академічної та науково-видавничої діяльності, науково-дослідницьких досягнень університетів через порівняння їх вебсайтів, міжнародної діяльності, цитованості наукових праць учених, якості представлення та популярності ЗВО в Інтернет-просторі на основі незалежних вебометричних показників, а також якості підготовки, навчально-наукової роботи, винахідницької діяльності й привабливості університету для абітурієнтів.

img74

За два роки Криворізький педагогічний подолав сотню сходинок цього рейтингу українських ЗВО: у 2018 році університет посідав 175-й щабель Топ-200, а цьогоріч КДПУ має вже 75 місце академічного рейтингу закладів вищої освіти України III й IV рівнів акредитації.

img75

За версією «Євроосвіти» КДПУ посідає третю сходинку серед педагогічних ЗВО країни, які увійшли до двохсотки найкращих. Це вже другий цьогорічний рейтинг, який демонструє такий результат Криворізького педагогічного. Позитивна динаміка успішності університету свідчить про значний потенціал КДПУ для нових досягнень у майбутньому.

12322
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок