img22

Якість вищої освіти засвідчується успіхами випускників ЗВО. Цього року ще одна випускниця Криворізького педагогічного поповнила лави викладацького складу освітнього проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».

img23

Нагадаємо, що в квітні 2020 року випускник факультету географії, туризму та історії (раніше – історичного факультету) Віталій Хмара доєднався до команди вчителів вищезазначеного проєкту.

img44

Всеукраїнська школа онлайн — це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів. Її головна мета полягає в забезпеченні рівного, вільного й безоплатного доступу до якісного навчального контенту для кожного українського учня та вчителя. А отже, долученість до цієї платформи – показник високої викладацької майстерності.

img62

Нещодавно випускниця фізико-математичного факультету Анна Дрібас стала однією з лекторок цього освітнього проєкту. Відтепер пані Анна буде ділитися своїм досвідом і знаннями з маленькими дослідниками нашого світу. Передумовою цього стало потрапляння талановитої вчительки в топ-20 кращих освітян регіону.

img97

Пророкувала успіх пані Анни декан фізико-математичного факультету О. В. Віхрова у попередніх інтерв’ю прес-центру: «Випускниця Анна Дрібас завершила своє навчання у 2007 році, а вже у 2016 році стала переможницею міського конкурсу «Вчитель року». Після чого вона долучилася до роботи курсів підвищення кваліфікації, транслюючи досвід у авторському майстер-класі. Ми пишаємося своєю вихованкою і віримо у її великий педагогічний успіх».

Криворізький педагогічний вітає Анну Дрібас із долученням до проєкту «Всеукраїнська школа онлайн»
і бажає натхнення й наснаги для нових здобутків!
14845
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок