ДЕКГТІ 2

Наприкінці навчального року для випускників бакалаврату настає дуже відповідальний етап  їхнього студентського життя – вони складають не просто іспит, а беруть участь у підсумковій атестації. Тому до цього випробування здобувачі вищої освіти готуються  особливо наполегливо та старанно.

ДЕКГТІ 3
22 червня 2021 року на факультеті  географії, туризму та історії   відбувся державний екзамен  із комплексної  краєзнавчої туристичної роботи. До складу комісії увійшли: декан факультету географії, туризму та історії, кандидат географічних наук, доцент С.В Ярков, завідувач кафедри туризму та економіки, кандидат географічних наук, доцент В. Л Казаков, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри географії та методики її навчання Л.В. Бурман.

ДЕКГТІ 2Екзаменаційний білет  складався з трьох питань: перше охоплювало блок із краєзнавства, друге було присвячене туристичній роботі,  третє – містило   практичну складову. Студенти продемонстрували свої навички щодо створення маршрутів для карти, пояснювали та класифікували їх.
ДЕКГТІ 1
Своїми враженнями та думками з прес-центром поділилася  Л.В. Бурман: «Підсумкова атестація – це комплексна оцінка, яка демонструє результати навчання студентів бакалаврату. Дуже приємно, що сьогодні студенти, які брали участь у туристичних походах і мають практичний багаж знань, показали високий рівень володіння професійними компетенціями».


Криворізький педагогічний вітає з успішним проходженням фахових випробувань!

16172
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок