atdto_1

Криворізький педагогічний продовжує знайомити громаду з організацією та проведенням державних підсумкових атестацій. Цього разу на черзі факультет дошкільної і технологічної освіти.

atdto_2

15 червня 2021 року на  кафедрі загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання розпочалися перші державні іспити. Комплексний кваліфікований екзамен зі спеціальності складали студенти спеціальності Середня освіта  (Трудове навчання та технології).

atdto_3

Мета комплексного кваліфікаційного екзамену зі спеціальності – визначити рівень усебічної теоретичної та практичної готовності бакалаврів за профілем автосправа до викладання загальнотехнічних та спеціальних дисциплін у закладах професійної освіти, а також технічної праці й технологій в загальноосвітній школі.

До змістовної складової державної атестації увійшли 15 навчальних дисципліни, які студенти вивчали протягом чотирьох років, серед яких: «Технологія конструкційних матеріалів», «Різання матеріалів, верстати та інструменти», «Теоретична механіка», «Опір матеріалів», «Теорія механізмів і машин», «Деталі машин» тощо.

atdto_4

Комплексний екзамен відбувався в очному форматі з дотриманням всіх епідеміологічних норм. Перед студентами постало завдання – дати усну відповідь на питання у білеті. Фінальне випробування містило в собі 3 тематичні блоки: теоретичні основи технічних видів праці, автосправа, теорія і методика навчання креслення, технологій, автосправи.

Приємним бонусом для студентів стала можливість під час підготовки до відповіді користуватися підручниками середньої загальноосвітньої школи, словниками, довідниковими матеріалами, навчальними програмами з трудового навчання і технології та креслення, та спеціальних дисциплін (автосправа). Це було створено для того, щоб студент мав можливість зорієнтуватися у своєму виступі перед екзаменаційною комісією.

Криворізький педагогічний вітає студентів з успішним завершенням бакалаврату!

16206
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30