190821 1

Ось і настав завершальний етап літньої практики у приймальній комісії для магістрантів Криворізького педагогічного. Практиканти з відповідальністю і креативом підійшли до виконання покладених на них завдань та підготовки відеозвітів.

190821 1

З 12 по 18 серпня 2021 року магістранти факультету української філології спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література) з додатковою спеціальністю «Англійська мова і література» та спеціалізацією «Редагування освітніх видань» проходили літню практику на базі приймальної комісії КДПУ.

Практиканти-філологи із завзяттям та оптимізмом долучалися до роботи. Наприкінці своєї практики вони підготували чудові та змістовні відеоролики, які демонструють особливості й важливість доручених їм завдань.

190821 2

Магістранти з додатковою спеціалізацією «Редагування освітніх видань» відзняли різноплановий ролик, у якому показали основні моменти з життя кожного здобувача вищої освіти. Під час створення відео практиканти керувалися гаслом «Від мрії до реального результату – декілька кроків».

190821 3

Відео розпочалося із самопрезентації магістрантів та зосередження уваги на мріях і отриманих результатах наполегливої праці. Надалі було продемонстровано процес роботи у приймальній комісії та розкрито особливості спеціальностей КДПУ. На завершення відеозвіту здобувачі вищої освіти продекламували вірш «Яка є мета» (Надії Красоткіної) та показали найважливіші моменти із життя абітурієнта: від вступних іспитів до омріяної професії.

190821 4

Практиканти з додатковою спеціальністю «Англійська мова і література» у своєму відеозвіті показали основні акценти та особливості щоденної роботи у приймальній комісії.

190821 5

Головною ідеєю звіту став показ робочого процесу зсередини: ранок кожного практиканта, надання допомоги вступникам, консультування з питань створення електронних кабінетів та допомога у різних складних ситуаціях, що виникали під час вступної кампанії. Відеоролик завершився закликом «Обери факультет, який тобі до вподоби, і ми проконсультуємо».

190821 6

Переглянути результати творчої та наполегливої роботи магістрантів факультету української філології можна за посиланнями:

16455
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок