учитель року 2022 1

Щорічно з ініціативи Міністерства освіти і науки України проводиться Всеукраїнський конкурс «Вчитель року» з різних навчальних дисциплін. Уже традиційно випускники Криворізького педагогічного посідають переможні місця на премії педагогічної майстерності.

учитель року 2022 2

17 лютого 2022 року на базі Дніпровського навчально-виховного комплексу № 100 «Загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів – ліцей» відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» в номінації «Інформатика». Організаторами цього заходу виступила Дніпровська академія неперервної освіти.

учитель року 2022 3

У фіналі змагалися п’ятеро вчителів інформатики, серед яких випускниця рідної альма-матер, вчитель Криворізького природничо-наукового ліцею Світлана Медведєва стала кращою. Загалом у цьогорічному конкурсі взяли участь 63 педагога з різних міст і селищ Дніпропетровщини.

учитель року 2022 4

«Світлана Медведєва навчалась у нас в університеті з 1998 року. Ми пам’ятаємо її сумлінною студенткою, яка завжди брала активну участь у житті університету й факультету, зокрема на студентських конкурсах. Також певний час вона працювала на кафедрі інформатики та прикладної математики, де викладала різні курси інформатики. Ми дуже пишаємося нашою випускницею та хочемо привітати її з перемогою», – повідомляє декан фізико-математичного факультету, кандидат педагогічних наук О. В. Віхрова.

учитель року 2022 5

Процедура конкурсу передбачала проведення декількох етапів, зокрема предметного тестування викладачів, демонстрації фрагменту дистанційного уроку, методичного практикуму й практичної роботи в онлайн-форматі. Фінальний етап передбачав безпосередню демонстрацію фахової майстерності під час очного проведення уроку.

учитель року 2022 6

Криворізький педагогічний вітає нашу випускницю з перемогою
та бажає успіхів у подальших професійних стартах!
19141
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок