4123 1 1

Наприкінці кожного навчального семестру відбуваються засідання стипендіальної комісії Криворізького державного педагогічного університету. Днями було оприлюднено результати колективного обговорення.

4123 1 2

Для вирішення питань щодо призначення та позбавлення академічної стипендії наказом ректора університету утворюються стипендіальна комісія університету та стипендіальні комісії факультетів. До їх складу входять: голова комісії – ректор, члени комісії – перший проректор, начальник планово-фінансового відділу, головний бухгалтер, завідувач навчально-методичного відділу, начальник юридичного відділу, декани факультетів, голова первинної профспілкової організації, голова студентської ради, представники органів студентського самоврядування та первинної профспілкової організації, соціальний педагог та секретар комісії. З персоніфікованим списком комісії можна ознайомитися за покликанням.

4123 1 3

Перед початком підведення підсумків кожного семестрового контролю Вчена рада університету з урахуванням видатків на стипендіальне забезпечення, затверджених університету в установленому порядку, визначає однаковий для всіх факультетів, курсів та спеціальностей (напрямів підготовки) ліміт стипендіатів, яким буде призначатися академічна стипендія за результатами такого семестрового контролю. Окреслена процедура відбувається відповідно до правил призначення академічних стипендій у КДПУ.

4123 1 4

Рейтинги, відповідно до яких студентам призначаються та виплачуються академічні стипендії протягом наступних навчальних семестрів, складаються за результатами останнього навчального семестру за кожним факультетом, курсом і за кожною спеціальністю на підставі успішності з кожного навчального предмета (дисципліни) з урахуванням участі в науковій, науково-технічній діяльності (творчій активності для мистецьких спеціальностей), громадському житті та спортивній діяльності.

4123 1 5

Процедура визначення рейтингового балу, що визначає місце особи в рейтингу, є однаковою для здобувачів вищої освіти, які навчаються на одному факультеті, курсі за однією спеціальністю в Університеті. Рейтинг формується за основною спеціальністю без урахування поділу студентів на групи (підгрупи) відповідно до поєднання спеціальностей. Із цьогорічним рейтингом успішності, з розподілом за факультетами, можна ознайомитися на сайті КДПУ.

21118
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31