img5

Викладачі КДПУ займають активну громадянську позицію, діляться власним досвідом із колегами, розвивають інтелект наступного покоління. Це засвідчують відзнаки Міністерства освіти і науки України, які нещодавно отримали науково-педагогічні працівники нашого університету.

img9

У жовтні 2020 року на сайті Міністерства освіти і науки України була оприлюднена інформація про започаткування проєкту «Всеукраїнська школа онлайн». Ця платформа для дистанційного та змішаного навчання створена задля забезпечення рівного, вільного й безоплатного доступу школярів і школярок до якісного навчального контенту, що відповідає чинним державним освітнім програмам.

img13

Зацікавлені викладачі КДПУ доєдналися до цієї ініціативи в якості експертів: проводили аналіз розробок уроків провідних українських учителів і контенту, створеного на їх основі, зокрема відеоуроків і тестів. А дехто навіть випробував себе на посаді лектора онлайн-школи.

img18

«Коли я побачив повідомлення про створення цього проєкту, я відразу вирішив долучитись, оскільки ідея створення такої платформи була доволі амбітною та дійсно на часі. На мою думку, бути залученим до такого івенту було корисним також і для саморозвитку. Вже на організаційній зустрічі з'ясувалося, що до цієї суспільно корисної справи долучилася Катерина Польгун. Разом із нею ми протягом 2020/21 навчального року не тільки проводили експертизу матеріалів, але й отримували безцінний досвід роботи в команді та знайомилися з вимогами до сучасного навчального контенту. Нас захоплювала творча атмосфера, створена колективом Українського інституту розвитку освіти, який відповідав за розробку й наповнення платформи. У вересні 2021 року мені запропонували спробувати свої сили в якості вчителя Всеукраїнської школи онлайн (я закінчував уроки геометрії для 11 класу). Вдячний доценту Людмилі Лисогор за можливість долучитися до проєкту й підтримку під час роботи в складі креативної команди», – ділиться враженнями зав. кафедри математики та методики її навчання, канд. пед. наук, доц. Д. Є. Бобилєв.

img25

На засіданні Вченої ради КДПУ 12 січня 2023 року від імені Українського інституту розвитку освіти було вручено подяки О. А. Павлик, Д. Є. Бобилєву, К. В. Польгун, С. І. Ковпік, В. І. Дмитренко, Т. В. Старовій, О. Л. Кравченко, О. В. Гладкій, Ю. О. Прихожій, С. Л. Мальченко за проведення експертизи уроків веб-платформи дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн», відповідальне та професійне виконання поставлених завдань.

Криворізький педагогічний пишається своїми працівниками й бажає нових цікавих проєктів!

21164
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок