химия тестування

3 лютого 2018 року на базі Криворізького педагогічного університету відбулось моніторингове тестування з хімії. Близько 40 осіб, учнів випускних класів, виявили бажання перевірити свій рівень знань та підготовки з предмету до зовнішнього незалежного оцінювання.

Викладачі кафедри хімії та методики її навчання не перший рік проводять тестування для старшокласників, тому завдання ретельно підібрані відповідно до вимог сучасної освіти.

хімія тестування нечепоренко

«Особливість цього заходу полягає в тому, що ми хочемо показати майбутнім абітурієнтам наші можливості в плані забезпечення навчання та організації. Також дати учням змогу оцінити власні знання перед реєстрацією на ЗНО, і те як ми можемо допомагати їм з цією метою» – асистент кафедри хімії та методики її навчання Нечипуренко Павло Павлович.  

Тест складався з 52 завдань різного рівня складності: на обрання однієї правильної відповіді, встановлення відповідності та завдання, які потребували власної відповіді. Процедура проведення моніторингової роботи була максимально наближена до процедури проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Після завершення головної частини, старшокласники мали змогу провести роботу над помилками. Разом із викладачами педагогічного учні розбирали найважчі питання, з якими вони зіштовхнулися під час проходження тестування. Також правильні відповіді, розв’язання завдань та статистику правильності виконання завдань цього моніторингового тестування та тестувань минулих років можна переглянути в цьому матеріалі:https://kdpu.edu.ua/khimii-ta-metodyky-ii-navchannia/tsikava-khimiia/abituriientam-shkoliaram-uchyteliam/328-spivrobitnytstvo-kafedry-khimii.html#

хімія тестування аудиторія

«Я дізналась про тестування від класного керівника. Моніторинг це можливість “спробувати себе” та дізнатися про свої сили, на що необхідно звернути увагу. Я приділяю хімії багато часу, тому тест для мене виявився не дуже складним» – поділилась своїми враженнями ліцеїста  КПНЛ Альчинська Анастасія.

Підготовка до екзаменів складний та довготривалий процес. Моніторингове тестування – це перша сходинка у подоланні  шляху. Результати цього тесту дають усвідомлення учням про їх власні сили та можливості, прогалини та мотивує до самовдосконалення. Тільки за рахунок постійних тренувань ви досягнете бажаної мети, а педагогічний Вам завжди допоможе!

Кожен зроблений крок наближає Вас до успіху!


 

3921
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок