підготовчі 2018 головна

Криворізький педагогічний університет проводить підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання для учнів 11-х класів та випускників минулих років. Зазвичай курси тривають 5-8 місяців, проте передбачається відкриття і двомісячних експрес-курсів.

Цього року кількість слухачів суттєво збільшилась і сягає понад 150 осіб, які відвідують заняття з математики, англійської мови, українськоїмови та літератури, біології, фізики, історії України. Групи з предметів, які користуються підвищеним попитом, поділяються на  підгрупи.

Курси спрямовані на підготовку до вступу у вищі навчальні заклади України та на успішне складання зовнішнього незалежного оцінювання. Процес підготовки забезпечують викладачі, які мають наукові ступені і вчені звання: професори, доценти, доктори і кандидати наук. Це свідчить про особливу увагу університету до майбутніх абітурієнтів і забезпечує високий рівень знань з відповідних дисциплін.

Слухачі, окрім навчання, можуть долучитися до справжнього студентського життя. Вони мають змогу бути учасниками методичних практик зі студентами, брати участь у предметних олімпіадах з різних дисциплін, виступати на профорієнтаційних заходах. Абітурієнти проявляють власну ініціативу та активну громадську позицію.

підготовчі абітур

«У Криворізькому педагогічному університеті є добра традиція, коли слухачі курсів охоче беруть участь у волонтерському русі до дня Святого Миколая. Разом зі студентами психолого-педагогічного факультету,  факультету української філології відвідують дітей соціальної категорії у центрі соціально-психологічної реабілітації № 1 нашого міста. Вони власними руками виготовляють подарунки, книжечки та збирають речі. Це приносять користь та насолоду не тільки дітям, а й тим хто робить добро», – наголошує начальник центру доуніверситетської та післядипломної освіти Кравцова Інна Адамівна.

Заняття проходять у суботу та неділю згідно з затвердженим графіком. Чудовим є те, що під час шкільних канікул за домовленістю з викладачами відбуваються заняття, консультації та різноманітні тестування.

Цьогорічна випускниця Пархоменко Єлизавета розповідає: «Про курси я дізналась завдяки своїй вчительці, і одразу зацікавилась. Я відвідую заняття з української мови, історії України та біології. На курсах мені дуже подобається тому, що окрім теоретичних знань є багато практики. Ми розв’язуємо велику кількість різноманітних завдань, що значно поліпшить написання ЗНО. Також для мене це чудова можливість відчути себе студенткою педагогічного тому, що з дитинства мрію стати вчителем».

Після прослуховування 150 годинних курсів, абітурієнти складають підсумкове тестування з певної дисципліни. На базі цих результатів слухачі отримають довідку про завершення підготовчих курсів. Як показує практика, учні, які склали тест на підготовчих курсах на високу оцінку, підтверджують її своїми результатами зовнішнього незалежного оцінювання. 


 

4116
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31