camp18 2

Упродовж літнього сезону 2018 студенти ІІІ курсу проходили літню педагогічну практику в дитячих оздоровчих таборах «Парус» та «Буревісник». Понад 60 осіб успішно пройшли співбесіду та творчий конкурс та отримали унікальну можливість стати частиною морської команди.

camp18 1

Вожаті, культорганізатори, хореографи, керівники гуртків – саме такі професії опановували студенти педагогічного. Кожен практикант зміг обрати роботу собі по душі. Головна умова – це безмежна любов до дітей.

Шалений графік роботи 24/7, репетиції, різноманітні заходи не налякали нашу молодь, а навпаки «кинули виклик» власним амбіціям. Протягом всього перебування у таборі хлопці та дівчата втілювали свої найкреативніші ідеї, запалювали на сцені, проводили інтерактивні заняття з маленькими друзями і дарували нові знання.

Кожна табірна зміна була насичена різноманітними заходами. Уже традиційними стали: день підприємства, танцювальний марафон, спортивний квест, дні екіпажних справ тощо. Але цьогорічною «родзинкою» став день театру. Наші студенти створювали справжні музично-хореографічні вистави на улюблені кінофільми сучасності «Красуня та чудовисько» і «Гарі Потер».

Максимум творчості за мінімум часу продемонстрували вожаті та хореографи. Яскраві декорації, чудово підібрані аудіозаписи, граційні танцювальні рухи – все це створювало атмосферу справжньої казки. Практиканти показали свій високий рівень професіоналізму, і щасливі обличчя дітей тому підтвердження.

camp18 4

«Коли я дізналась про те, що можна проходити практику в дитячому оздоровчому таборі я образу зацікавилась. Особливо мене потішив той факт, що вона зараховується як педагогічна практика в університеті. Постійний контакт з дітьми допоміг мені краще розуміти їх психологію. Після перебування в таборі я точно зрозуміла, що педагог – це моє покликання», – наголосила студентка факультету географії, туризму та історії Герасимова Світлана.

Така співпраця університету з ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» розширює можливості для місця проходження виробничої практики. Криворізький педагогічний університет надає студентам потужну базу знань, умінь та навичок, які вони успішно демонструють в різних сферах діяльності.

camp18 3

Василь Сухомлинський казав: «Роки дитинства – це перш за все виховання серця. Виховання – це не поєднання заходів і прийомів, а мудре спілкування дорослого із живою душею дитини». Дійсно, це так. Наші студенти змогли доторкнутись до тендітних сердець дітей, і запалити в них маленький вогник любові.

5486
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок