chemistry020219 1

2 лютого 2019 року в 116 аудиторії головного корпусу відбулось моніторингове тестування з хімії. Про те, як це було, читайте у першому дописі прес-центру із серії новин «За крок до ЗНО».

chemistry020219 4

Моніторингове тестування на базі педагогічного університету проходить вже не перший рік. Кожен охочий отримав можливість перевірити свої знання, попередньо зареєструвавшись онлайн. Проте кафедрою хімії та методики її навчання було ухвалено рішеннядопускати до тесту й тих, хто просто прийшов у день моніторингу.

«Специфікою цього моніторингового тестування є його демократичність. Діти отримують завдання, а ми, у свою чергу, їх не контролюємо. Головна мета учасників тестування – виконати завдання, відчути часові обмеження, ознайомитись із структурою тесту ЗНО. Питання до цього випробування складали всією кафедрою; і, як правило, наші завдання виявляються дещо складнішими, ніж на реальному зовнішньому незалежному тестуванні», – розповідає старший викладач, кандидат педагогічних наук П. П. Нечипуренко.

chemistry020219 2

Тестове випробування містило 52 завдання, на виконання яких учасники отримали 150 хвилин. Правильні відповіді школярі мали змогу дізнатися на спеціальному майстер-класі після завершення тестування, де викладачі педагогічного разом із учнями детально аналізували всі завдання, доводили правильність їх розв’язання, виконували роботу над помилками. Крім цього, відповіді, статистику, цьогорічні та минулорічні завдання можна переглянути на сайті педагогічного.

chemistry020219 3

«Про моніторинг я дізналася від своїх однокласників. Прийшла сюди тому, що буду складати ЗНО з хімії, і мені необхідно перевірити власні знання. Я розраховую, що зможу виконати більшість завдань», – ділиться враженнями учениця Ліза Король.

Нагадаємо, що моніторингове тестування буде проводитися протягом двох місяців і охопить 8 дисциплін. Наступне тестування – із української мови й літератури – відбудеться 9 лютого 2019 року. Реєструйтесь сьогодні для того, щоб стати кращим вже завтра!

6778
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок