monitoring230219 4

23 лютого 2019 року в гуманітарному корпусі відбулося моніторингове тестування одразу з двох предметів. Учасники вирішили випробувати власні сили у виконанні завдань з англійської і німецької мов.

monitoring230219 5

«Моніторингове тестування в педагогічному не тільки допомагає абітурієнтам перевірити свої знання й практичні навички: цей захід є також дієвим засобом профорієнтаційної роботи університету, – наголосила викладач кафедри англійської філології І. А. Дирда. – Сьогодні, перед початком тестування, ми будемо розповідати учасникам про переваги вступу до КДПУ. Наші студенти підготували коротенькі виступи іноземною мовою, присвячені навчанню у виші».

monitoring230219 1

Перевірити свої знання з іноземних мов виявили бажання близько 340 осіб. Для участі у тестуванні учні заповнювали електронну анкету або реєструвалися у день випробування. Ця процедура є обов’язковою, адже після реєстрації кожен отримує персональний код, який дає можливість анонімно дізнатися результат випробування.

«На базі Криворізького педагогічного вже третій рік поспіль проводиться моніторингове тестування з іноземної мови. Воно проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення ЗНО, структурою та змістом тестового зошита. Особи, які зареєструвалися для участі у моніторинговому тестуванні матимуть можливість ознайомитися зі стандартизованими тестами, пройти пробне тестування й попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; а також психологічно налаштуватися на участь у ЗНО, навчитися ефективно розподіляти час, оцінити свій рівень навчальних досягнень. Моніторингове тестування є важливою складовою підготовки до справжнього зовнішнього незалежного оцінювання», – розповідає завідувач кафедри англійської філології, доцент, кандидат педагогічних наук І. С. Зоренко.

monitoring230219 2

Моніторингове тестування є максимально наближеним до ЗНО. Воно охоплює такі види навчальної діяльності, як читання, використання лексики та письмо, аудіювання. Виконання всіх завдань розраховано на 150 хвилин. Учасниця тестування Айлін Алієва розповідає: «Мені дуже подобається те, що на пробному тестуванні є аудіювання і письмо. Ці складові зазвичай або відсутні, або просто не перевіряються. Я сподіваюсь, що мені вдасться отримати бажану оцінку».

monitoring230219 3

Максимальна оцінка, яку може отримати учасник за виконання всіх завдань становить 72 бали. Вони будуть переведені у 200-бальну й 12-бальну системи за шкалою розрахунків 2018 року. Кожен зможе дізнатися правильні відповіді на завдання пробного тестування й отримати результат перевірки власних знань на сторінках кафедр англійської і німецької філології.

Нагадаємо, що моніторингові тестування тривають. Наступної суботи, 2 березня 2019 року, відбудеться моніторинг з біології. Пам’ятайте – незалежно від того, скільки помилок ви робите, ви залишаєтеся попереду тих, хто навіть не намагається!

7020
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30