magistratura 1

Навчання в магістратурі є важливим етапом на шляху професійного становлення майбутнього фахівця. Підготовка за освітнім ступенем «Магістр» здійснюється на всіх факультетах Криворізького педагогічного за широким спектром спеціальностей.

magistratura 3

Здобувачі вищої освіти отримують сучасну професійну підготовку в галузі педагогічних і психологічних, природничих і точних наук, української та іноземної філології, образотворчого й музичного мистецтва, суспільних наук і технологічної освіти. Магістранти продовжують набувати досвіду роботи в закладах середньої освіти міста, проходять педагогічну практику у ЗВО. Здобувачі другого освітнього ступеня орієнтовані на професійний розвиток: вони активно цікавляться можливостями працевлаштування, вивчають особливості пропонованих вакансій та знайомляться з пропозиціями майбутніх роботодавців.

magistratura 2

Важливим елементом якісної професійної підготовки для магістрантів є дотримання принципів академічної доброчесності під час написання кваліфікаційних робіт. Відповідно до Положення, кваліфікаційна робота має засвідчити рівень засвоєння студентами програмного матеріалу зі спеціальності та оволодіння знаннями й навичками, одержаними в процесі навчання, а також уміння застосовувати їх у практичній діяльності. Для цього вона має містити результати самостійної роботи здобувачів вищої освіти, а її оформлення повинно відповідати вимогам наукової етики. Повний текст кваліфікаційної роботи має бути оприлюднено на офіційному веб-сайті університету у відповідному розділі електронного репозитарію не пізніше ніж за два тижні до захисту.

magistratura 4

Навчання в магістратурі передбачає комплексну професійну підготовку майбутніх фахівців із можливістю подальшого вступу до аспірантури та отримання ступеня доктора філософії (PhD). Випускники магістратури Криворізького педагогічного - це вмотивовані молоді спеціалісти із широкими можливостями працевлаштування, які володіють сучасним комплексом навичок для постійного вдосконалення професійної майстерності.

magistratura 1

Бажаємо новому поколінню магістрантів успішного навчання й блискучих результатів професійної підготовки!

9538
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30