07 червня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому. Під час наради обговорено пропозиції факультетів до розроблення навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів денної та заочної форм навчання, а також проєкт нової редакції Положення про кваліфікаційні роботи в Криворізькому державному педагогічному університеті.

З доповіддю виступила Остроушко О. А., перший проректор, яка ознайомила присутніх з пропозиціями кафедр і факультетів щодо розроблення навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів денної і заочної форм навчання (тривалість теоретичного навчання, сесій, канікул; навчальне навантаження студента; загальний обсяг практичної підготовки; співвідношення обсягів нормативних та вибіркових освітніх компонентів; форми атестації здобувачів освіти).

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. наголосив, що за результатами обговорення буде оприлюднено наказ по університету з окресленням методичних рекомендацій щодо розроблення навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів денної та заочної форм навчання. Навчально-методичним відділом буде підготовлено розпорядження, яким за кафедрами буде закріплено викладання дисциплін циклу загальної, психолого-педагогічної та методичної підготовки.

Під час обговорення проєкту нової редакції Положення про кваліфікаційні роботи в КДПУ виступила Остроушко О. А., перший проректор, яка поінформувала про внесені зміни й доповнення. Наразі пропонований проєкт оприлюднено на сайті університету (Вчена рада університету – Для обговорення). Зауваження та пропозиції можна подати першому проректору університету на електронну адресу: [email protected] до 20 червня 2021 року.

В обговоренні взяли участь проректори, декани, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому університету.

Узагальнюючи, ректор Шрамко Я. В. зауважив, що під час опрацювання нової редакції Положення робоча група у складі представників факультетів під головуванням професора Ковшар О. В., взяла до уваги вимоги, які містять чинні стандарти вищої освіти. З пропонованим проєктом, затвердження якого планується на червневій Вченій раді університету, можна ознайомитися на сайті в рубриці Вчена рада університету – Для обговорення.

У різному виступили:

  • Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, який прозвітував про результати вакцинації працівників університету, що відбулася 04 червня 2021 р. і зауважив, особам, які не встигли вакцинуватися або бажають це зробити, можна зареєструватися до 14.00 7.06.2021 р. у провідного інженера з охорони праці Тулович Л. В. (каб. 433 головного корпусу) або за телефоном 098 613 24 81.
16008
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30