130521 1

Із 15 лютого по 9 травня 2021 року в Кривому Розі проходив Відкритий чемпіонат міста з волейболу серед жіночих команд, у якому взяла участь команда Криворізького педагогічного. Змагання проходили з дотриманням карантинних вимог.

130521 1

Головною метою заходу стала популяризація волейболу, а також виявлення найкращих спортсменів, які будуть відібрані до команди, що змагатиметься в обласному чемпіонаті.

Змагання проходили в одне коло за круговою схемою. Принцип проведення змагань за такою системою полягає в тому, що кожна команда зустрічається одна з одною по одному разу. Саме за допомогою цієї системи можна найбільш об’єктивно виявити переможця й визначити місця всіх команд згідно з їх спортивною майстерністю.

130521 2

До участі в чемпіонаті було відібрано такі команди: «ДЮСШ № 6», «Трініті», «Інгульчанка», «Форвард», «Дружба», «Темп», «Майстер», «КНУ», «Южанка» (м. Миколаїв) та «КДПУ», у кожній з яких було по 10 гравчинь.

Підготовка збірної команди «КДПУ» відбувалася під керівництвом досвідчених тренерів: завідувача кафедри фізичної культури та методики її викладання, канд. соціол. наук А. М. Батюка та ст. викладача кафедри О. М. Письменного.

130521 3

«Змагання з волейболу серед жіночих команд проходили як на виїзді, так і вдома. Задля досягнення перемоги, протягом п’яти партій командам необхідно було набрати до 25 очок», – розповів прес-центру О. М. Письменний.

Членами журі стали представники «Федерації волейболу Кривого Рогу» у складі В. В. Князєва (суддя І категорії), Р. М. Цвіль (суддя національної категорії) та І. В. Цейтліна (суддя національної категорії).

130521 4

За результатами чемпіонату жіноча збірна Криворізького педагогічного посіла почесне ІІ місце. Переможниці були нагороджені грамотами, відповідними медалями й дипломами.

Вітаємо наших призерок та бажаємо нових спортивних здобутків!

15665
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок