shashki041218 1

У перших числах грудня, напередодні святкування Дня Збройних Сил України, у шаховому клубі «Еліта» Криворізького педагогічного відбувся традиційний турнір на особисту першість із шашок серед чоловіків.

У змаганнях взяли участь студенти та магістранти КДПУ. Організатори турніру – керівник шахового клубу Володимир Олександрович Ківа та головний суддя  турніру, доцент кафедри фізичної культури та методики її викладання Валентина Іванівна Марчик, яка підкреслила: «Багато хто вважає гру в шашки занадто простою, але це хибна думка. Перемогти в шашки іноді буває набагато складніше, ніж у шахи!».

shashki041218 2

Серед учасників – багаторазовий переможець університетських турнірів із шахів та шашок, магістрант факультету іноземних мов Микола Сліпченко, який поділився своєю історією з прес-центром: «Я граю в шашки з дитинства, мені дуже подобається ця гра. Вона розвиває увагу, пам’ять, кмітливість. До того ж, гра в шашки допомагає прийняти правильне рішення, передбачити наступний хід суперника.  Бажаю всім учасникам змагань тільки найкращих результатів і перемог, найперше, над самим собою!».

shashki041218 3

Місця в турнірі розподілилися таким чином:

І місце – Сліпченко Микола (магістр, факультет іноземних мов);

ІІ місце – Орел Давид (магістр, факультет географії, туризму та історії);

ІІІ місце – Газаков Довран (студент 2 курсу, фізико-математичний факультет).

Вітаємо переможців турніру з шахів 2018!

6375
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок