futzal230119 5

Протягом двох днів, 22-23 січня 2019 року, на базі Криворізького педагогічного відбувалися змагання з футзалу. Про те, хто очолив трійку призерів читайте в спеціальному репортажі прес-центру.

futzal230119 1

У рамках Універсіади «Бадьорість і здоров’я» перемогу виборювали 5 команд, серед яких – збірні факультету мистецтв, факультету географії, туризму та історії, фізико-математичного й природничого факультетів, команда АУП. Кожна команда складалась із 4-5 учасників незалежно від статі гравців. Турнір відбувався у два етапи: на першому етапі визначалися команди-лідери, а на другому – змагалися за першість.

futzal230119 2

«Змагання з футзалу відбуваються, насамперед, задля оздоровлення викладачів і працівників університету, а також покликані популяризувати здоровий спосіб життя. Стосовно рухових умінь і навичок учасників, то можу сказати, що рівень хоча і різний, але загалом гідний», – зазначає викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання В. І. Карпов.

Головною відмінністю футболу від футзалу є значно скорочений час гри. Команди-супротивники змагаються у двох десятихвилинних таймах. Між кожним зіграним таймом передбачено п’ятихвилинну перерву, після якої учасники змінюють ворота.

futzal230119 3

Протягом усіх етапів гри напруга в залі зростала, адже команди йшли до омріяної перемоги пліч-о-пліч. Але все ж таки за результатами дводенних змагань кращими виявились такі команди:

І місце – факультет географії, туризму та історії

ІІ місце – фізико-математичний факультет

ІІІ місце – факультет мистецтв

futzal230119 4

«Якщо чесно, то гра була непроста: недарма вона є фінальною. Команда фізико-математичного факультету завжди була сильним супротивником. І нарешті, уперше команда ГТІ змогла вибороти цю омріяну перемогу, – ділиться враженнями к. геолог. н., асистент  кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму О. А. Матіщук.

Криворізький педагогічний вітає наших спортсменів з черговою перемогою
і бажає тримати здобуту планку на наступних змаганнях!
6718
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок