healthday19 5

5 квітня 2019 року з нагоди Всесвітнього дня здоров`я у спортзалі головного корпусу Криворізького педагогічного відбулася «Естафетна година здоров`я».

За ініціативи  к. п. н.,  викладача кафедри фізичної культури та методики її викладання Є. В. Кучерган свій внесок до всесвітнього свята зробили студенти І курсу природничого факультету  спеціальності «Фізична культура».

healthday19 9

«Сьогоднішній виховний захід присвячено Всесвітньому дню здоров`я. Ми прагнемо зорієнтувати наше студентство на зміцнення здоров`я, загартування, вдосконалення фізичного розвитку молоді, прагнемо плекати у них бажання бути здоровими, сильними, витривалими. Наші вихованці мають збагнути, що головним скарбом життя є здоров`я, і щоб його зберегти, потрібно багато чого знати», – поділилася Є. В. Кучерган.

Захід розпочався з вітального слова організаторки події, урочистої лінійки та презентації чотирьох команд, що змагалися за першість у спортивній естафеті.

healthday19 7

На спортивному святі відбулося шість захоплюючих естафет («Кільцевий зигзаг», «Спритний стрибунець», «Весела гусениця», «Змійка», «Фінальне протистояння»), під час яких учасники в повній мірі виявили спритність, кмітливість та командний дух.

У перервах між естафетами та під час відпочинку студенти переглянули презентацію та відеоролик, які було присвячено питанням здорового способу життя, зокрема, його критеріям та складовим, а також проблемам екологічної культури.

healthday19 1

Студенти переконалися: щоб зберегти здоров`я, потрібно вести активний спосіб життя, збалансовано харчуватися, загартовуватися, слідкувати за особистою гігієною, уникати стресових і конфліктних ситуацій, активно долучатися до охорони довкілля.

Протягом «Естафети здоров`я» панувала весела та дружня атмосфера. Учасники зарядилися позитивною енергією, якої вистачить на всі вихідні.

Переможні місця розподілилися таким чином:

I місце – команда «Стріла»;

II місце – команда «Еверест»;

III місце – команда «Блискавка»;

IV місце – команда «Лідери».

Криворізький педагогічний вітає учасників естафети
та бажає нових спортивних перемог!

7455
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30