aerobics win 2

16 квітня 2019 року на базі Національного університету фізичної культури і спорту України Київ зустрічав учасників Чемпіонату України серед студентів зі спортивної аеробіки та учасників «Всеукраїнських студентських ігор».

Спортивні заходи проводилися з метою стимулювання розвитку фізичної культури та спорту у закладах вищої освіти; подальшого розвитку і популяризації спортивної аеробіки; підготовки збірних команд і спортсменів до міжнародних змагань з неолімпійських видів спорту; активізації навчально-тренувальної роботи в навчальних закладах України.

Учасники змагань мали змогу поборотися в таких видах спорту, як спортивна аеробіка, спортивні танці, чирлідинг і танцювальний спорт.

aerobics win 1

Дніпропетровську область, зокрема місто Кривий Ріг, представляли студентки Криворізького державного педагогічного університету –  збірна команди з аеробіки факультету української філології у складі Анни Липи, Марії Смаглюк, Вікторії Чорної, Оксани Анфіногенової, Валерії Красікової та Ганни Акст.

«Для нас велика честь представляти Криворізький педагогічний у столиці. Наша команда багато тренувалася, аби гідно виступити на чемпіонаті та студентських іграх. Ми дуже щасливі, що отримали змогу повчитися у справжніх спортсменів та вдосконалюватися у цьому виді спорту», – поділилася враженнями капітан команди збірної факультету української філології з аеробіки Анна Липа.

aerobics win 3

Студентки Криворізького педагогічного вибороли почесне третє місце на чемпіонаті України та «Всеукраїнських студентських іграх» у категорії аероденс і довели, що наш університет є справжньою скарбницею талантів!

7582
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок