badminton20 1

24 січня 2020 року в спортивній залі гуманітарного корпусу пройшли змагання з бадмінтону серед працівників університету. Кожна команда наполегливо виборювала першість.

Перед початком гри була проведена урочиста лінійка, на якій команди привітали одне одного та побажали успіху. Відтак суддя нагадав правила змагань та зазначив, що бадмінтон поліпшує фізичну форму та координацію, адже ця гра визнана найшвидшим видом спорту, під час якого активізуються всі м’язи тіла людини.

badminton20 2

У змаганнях взяли участь сім команд: збірні фізико-математичного факультету, факультету дошкільної і технологічної освіти, факультету мистецтв, факультету географії, туризму та історії, факультету іноземних мов та психолого-педагогічного факультету.

До складу суддівського журі увійшли старший викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання Т. В. Андріанов та викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання А. О. Брусило.

badminton20 3

Гра складалася з трьох турнірів і тривала до 15 очок. Команди розділили на дві групи, по чотири команди в кожній. Після визначення переможців у групах, відбулися змагання за І та ІІ місця.

За результатами змагань призові місця розподілилися таким чином:

І місце – фізико-математичний факультет;

ІІ місце – факультет мистецтв;

ІІІ місце – факультет географії, туризму та історії.

badminton20 4

«Змагання пройшли на високому спортивному рівні, у сприятливій емоційній атмосфері. Жодних порушень з боку команд не було. Перемогу здобули дійсно найкращі гравці серед працівників нашого університету», – розповів А. О. Брусило.

badminton20 5

Криворізький педагогічний вітає переможців
та бажає не зупинятися на досягнутому!

9981
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок