vac1

Успішне працевлаштування здобувачів вищої освіти є важливим пріоритетом Криворізького педагогічного. Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників повідомляє про наявні вакансії у тематичній рубриці офіційного сайту КДПУ.

Начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників О. С. Кухта розповіла: «ЦСПСВ оприлюднює актуальні вакансії для того, щоб забезпечити наших випускників першим робочим місцем. Є вакансії і для магістрантів, які закінчують І курс: вже зараз вони можуть визначитися з майбутнім працевлаштуванням, щоб у вересні отримати можливість поєднувати роботу й навчання. Вакансії надає як місто, так і області, що межують із Дніпропетровщиною. Наразі маємо вже більше тисячі вакансій; це майже стовідсоткове працевлаштування. Кожен може знайти роботу за своєю кваліфікацією та власними уподобаннями!».

vac2

Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради днями надав інформацію про потребу в педагогічних кадрах у закладах освіти м. Кривого Рогу на 2020/21 навчальний рік. Міські заклади середньої та дошкільної освіти пропонують вакансії вчителів англійської та німецької мови, зарубіжної літератури, учителів початкових класів і практичних психологів, учителів та інструкторів з фізичної культури, а також соціальних педагогів, вихователів груп продовженого дня, музичних керівників, педагогів-організаторів, асистентів учителів і вихователів інклюзивних класів і груп, учителів з інших навчальних предметів. Крім цього, наявні вакансії вихователів закладів дошкільної освіти й керівників гуртків і низка посад у Тернівській загальноосвітній школі I-III ступенів (м. Тернівка).

vac3

Випускників Криворізького педагогічного може зацікавити й вакансія від Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 - посада вчителя біології з 32 годинами навантаження по предмету. На молодого фахівця чекає великий дружній колектив і обладнаний навчальний кабінет; за необхідності можливе сприяння в отриманні кімнати в гуртожитку.

Додаткову інформацію з цих та інших питань майбутніх кар'єрних можливостей готові надати спеціалісти Центру сприяння працевлаштування студентів і випускників (каб. 307 головного корпусу університету, тел. 470-13-53).

12032
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок