img4

Нещодавно, 30 травня 2020 року, Криворізький педагогічний проводив онлайн-марафон «День відкритих дверей». Прес-центр пропонує серію дописів про участь кожного факультету в цій події. Сьогодні до уваги читачів – презентація факультету мистецтв.

img8

Онлайн-зустріч розпочалася з живого спілкування з представниками двох відділень факультету – художньо-графічного й музично-хореографічного – завідувачкою кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки В. М. Міщанчук і доцентом кафедри образотворчого мистецтва Р. О. Пильніком.

img12

Фахівці факультету окреслили головні вимоги до абітурієнтів, які планують навчатися за мистецькими спеціальностями. Важливим критерієм готовності вступників є бажання й мотивація до самовдосконалення. Крім цього, наставники майбутніх митців розкрили потенційні можливості подальшого працевлаштування, розповіли про способи, які допомагають знайти натхнення, та варіанти проходження студентських виробничих практик.

img16

«Враховуючи сучасні тенденції, можна стверджувати, що проведення марафону є дуже цікавим для наших абітурієнтів, оскільки вони можуть дізнатися всю інформацію онлайн. Я вважаю, що цей формат дуже перспективний; він не має аналогів у нашому місті. Ми пишаємося нашим університетом, адже ми разом передаємо колорит кожного факультету в доступному для кожного режимі», – розповідає В. М. Міщанчук.

img20

У другій частині презентації факультету викладачі продемонстрували приклади практичного застосування своїх умінь. Викладачка кафедри образотворчого мистецтва, канд. пед. наук Ю. О. Зенькович поділилася тонкощами створення класного принта для футболки. Протягом короткого часу, використовуючи мінімальну кількість кольорів, вона створила яскравий, іміджевий напис #КДПУ.

img24

Справжньою родзинкою онлайн-марафону став вокальний виступ доцентки кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування, учасниці відомих телевізійних проєктів «Битва хорів», «Х-фактор», «Україна має талант» М. В. Вікторової з музичним супроводом у виконанні завідувачки кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки В. М. Міщанчук.

img28

Протягом онлайн-трансляції глядачі активно ставили свої питання в чаті й за допомогою спеціально створеної Гугл-форми. Прес-центр разом із представниками приймальної комісії дає відповіді на них:

  • Як будуть проходити вступні випробування на факультеті мистецтв?

Вступні випробування на факультеті мистецтв мають свою специфіку. Особливості проведення творчого конкурсу залежать від обраного напряму підготовки абітурієнта. Детальну інформацію ви можете знайти на головному сайті в розділі «Вступнику».

  • Які є спеціальності на факультеті мистецтв?

img32

  • Які ЗНО необхідні для вступу?

img33

img37

Дивіться презентацію факультету мистецтв на офіційному Youtube-каналі КДПУ.

Криворізький педагогічний – якісна освіта в твоєму місті!

12149
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30