hudgraf1

3-4 серпня 2020 року на факультеті мистецтв Криворізького педагогічного проходили творчі екзамени для вступників на навчання за освітнім рівнем «бакалавр» спеціальності 022 Дизайн, зі спеціалізаціями «Графічний дизайн», «Дизайн одягу (взуття)» та «Дизайн середовища».

hudgraf2

Перед абітурієнтами стояло завдання якнайкраще продемонструвати свої можливості та вміння з дисциплін «Малюнок» та «Композиція», задля того, щоб набрати максимальну кількість балів та отримати можливість вступити на бажану спеціальність.

Творчий іспит тривав два дні: першого дня абітурієнти виконували малюнок геометричних фігур, а другого дня оформлювали певний об’єкт у декоративній формі. На виконання завдань із кожної дисципліни було відведено по шість годин.

hudgraf3

«Творчий конкурс це необхідна умова для вступу на мистецьку спеціальність, адже саме завдяки цьому випробуванню ми можемо оцінити рівень майстерності та здібність абітурієнтів креативно виконувати завдання. На сьогодні у нас вже зареєстровано 39 осіб. Також зараз триває реєстрація на творчий конкурс, що проходитиме 10-11 серпня для навчання на контракті. В оцінюванні робіт абітурієнтів ми дотримуємося певних критеріїв з обох дисциплін. Якщо це малюнок геометричних фігур, то перш за все, ми звертаємо увагу на реалістичність зображення. А от у композиції абітурієнти повинні стилізувати в декоративній формі фото або малюнок певних об'єктів», – зазначив завідувач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну, к. п. н., доц. В. В. Томашевський.

Бажаємо абітурієнтам творчої наснаги та вдалого вступу до Криворізького педагогічного!

12420
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок