prgti1

Минув ще один робочий тиждень – і вже з’явився перший відеозвіт з виробничої практики магістрантів факультету географії, туризму та історії. Із притаманним гумором майбутні магістри відзняли деякі аспекти своєї роботи в Приймальній комісії Криворізького педагогічного.

prgti2

У минулому році магістранти, які проходили виробничу практику, започаткували оригінальну форму звітності, а саме створення відеороликів, у яких би відображалися особливості їхньої діяльності у Приймальній комісії. Було запропоновано й креативну назву проєкту – челендж #I_Can_Do_It. Цьогорічні магістранти підхопили ідею і творчо підійшли до створення власного інтелектуального продукту.

prgti3

Робота магістрантів ГТІ почалася з розподілу за основними локаціями, а саме: вестибюль головного корпусу, коридор, що веде до 130 аудиторії, сам консультаційний центр, а також приміщення бібліотеки біля входу до читальної зали.  Абітурієнтів, їхніх родичів та друзів радо зустрічали наші чергові. Вони вимірювали температуру безконтактним термометром та пропонували обробити руки антисептиком, пояснювали, куди потрібно йти й до кого звертатися з того чи іншого питання. Далі наші шановні гості потрапляли до наступної локації, на якій відбувався розподіл за напрямками підготовки, а вже в консультаційному пункті здійснювалося оформлення електронних кабінетів.

Цей процес намагалися відобразити в своєму челенджі практиканти. Що з цього вийшло – дивіться у відеозвіті!

Магістранти ГТІ передають естафету наступному факультету – УМЛ! Чекаємо нові цікаві відеороботи!

 

12425
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31