ш21

Прес-центр продовжує вже добре знайому рубрику дописів «Шпаргалки для першокурсників» і відповідає на найактуальніші запитання. Сьогодні на порядку денному – розвивальна складова нашого університету.

ш22

Криворізький педагогічний може потішити своїх студентів не тільки науково-практичною, а й культурно-спортивною складовою. Кожен охочий може всебічно збагатитися, розширити власний світогляд, відкрити свої потенційні можливості. Прес-центр пропонує ТОП-3 місць для духовного зростання й гармонійного самовдосконалення в КДПУ.

ш23

Локація № 1. Шахи – це гімнастика розуму. На базі Криворізького педагогічного вже не один рік функціонує шаховий клуб «Еліта». Очолює шахові турніри незмінна суддя – кандидат біологічних наук, доцент кафедри фізичної культури та методики її викладання В. І. Марчик. Для того, щоб приєднатися до спортивної спільноти, зовсім не обов’язково мати спеціальні навички, головне – це бажання грати в інтелектуальні ігри. Спортивний комплекс розташований у головному корпусі на цокольному поверсі біля читальної зали суспільних наук. Завітати до клубу можна щовівторка та щочетверга з 12.00 до 17.00.

ш24

Локація № 2. Спортивна прокачка. Спеціально для любителів активного відпочинку працює спортивна зала. Тут кожен знайде захоплення до душі: баскетбол, волейбол, футзал, аеробіку. Інтерес до спорту стимулюють щорічні універсіади, які надихають на змагання та об’єднують командним духом. Викладачі кафедри фізичної культури та методики її викладання допоможуть кожному вдосконалити свою спортивну техніку, покращити фізичну підготовку, переорієнтуватися на здоровий спосіб життя.

ш25

Локація № 3. У вирі нових вражень. Криворізький педагогічний володіє безліччю об’єктів культурної, природної, літературної, історичної спадщини, які експонуються в чотирьох музеях: музеї історії КДПУ, художньому музеї, зоологічному музеї, музеї «Літературно-мистецьке Криворіжжя». Варто долучити до цієї скарбниці й виставкову залу, яка знаходиться на художньо-графічному відділенні факультету мистецтв. Картини, літературні твори, розмаїття живої природи демонструють складність і витонченість навколишнього світу, надихають осягнути ще невідомі глибини знань про людину й довкілля.

Криворізький педагогічний бажає всім першокурсникам знайти власні улюблені місця
для відпочинку, розвитку й натхнення!
12576
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31