01 10 2020

1 жовтня 2020 року в Криворізькому педагогічному відбулося урочисте засідання Вченої ради з нагоди 90-річчя університету й Дня працівників освіти. Зважаючи на пандемію, формат заходу було повністю змінено задля дотримання карантинних вимог.

01 10 2020 1

Криворізький педагогічний посідає гідне місце серед закладів вищої освіти не тільки в нашому місті, а й по всій Україні, демонструючи високий рівень освітньої та науково-дослідницької діяльності, адже КДПУ працює відповідно до свого гасла – на засадах істини, творчості та свободи.

01 10 2020 2

Захід розпочався з витонченого танцю «Істина. Творчість. Свобода», який виконали вихованці студії сучасної хореографії «Liberta» від музично-хореографічного відділення факультету мистецтв під керівництвом викладача кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки Ю. В. Грежинець.

01 10 2020 3

Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, який окреслив основні віхи історії університету, розповів про його фундаторів і сучасний статус Криворізького педагогічного. «Колектив університету, святкуючи наш 90-річний ювілей, дивиться в майбутнє. Ми маємо необхідний потенціал, маємо можливості для того, щоб успішно розв'язувати завдання, які ставить сучасний етап розвитку суспільства та української освіти. Щиро вітаю громаду КДПУ з визначною датою та з Днем працівників освіти й бажаю міцного здоров’я, натхненної праці, нових творчих досягнень!», – зазначив ректор.

01 10 2020 4

Після урочистої промови ректора канд. пед. наук, доц. Е. О. Кокарева та канд. пед. наук, ст. викл. Д. В. Бондаренко виконали Гімн університету, який зігрів серця учасників свята знайомою мелодією та близькими кожному з присутніх поетичними рядками.

01 10 2020 5

Під час найурочистішої частини засідання відбулося поздоровлення та нагородження професорсько-викладацького складу й працівників Криворізького педагогічного.

01 10 2020 6

На заході були присутні поважні гості, які представляли місцеву та обласну адміністрації, а також колеги з інших університетів, які приєдналися до привітань.

01 10 2020 7

Урочисте засідання Вченої ради завершилося піснею «Україно, ти скрипка чарівна», яку виконали викладачі музично-хореографічного відділення факультету мистецтв – д. пед. наук, проф. Н. А. Овчаренко, канд. пед. наук, доц. М. В. Вікторова, канд. пед. наук, доц. Л. І. Косяк, канд. пед. наук, ст. викл. Д. В. Бондаренко та соліст Народної студії академічного вокалу І. Коровко.

Вітаємо громаду Криворізького педагогічного зі святом та бажаємо міцного здоров’я,
здійснення творчих задумів та професійного зростання!
12780
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок