img13

Від початку листопада вся громада Криворізького педагогічного, затамувавши подих, чекала на визначну подію осені – конкурс-фестиваль «Студент року – 2020». Цей рік став непередбачуваним, але, незважаючи на це, на сцені КДПУ все ж таки засяяла найяскравіша зірочка серед талановитого сузір’я нашого студентства. Заінтриговані? Тож читайте подробиці в дописі прес-центру.

img28

Традиційно Криворізький педагогічний університет проводить низку заходів, приурочених до Міжнародного дня студента. Цього року улюблені конкурси набули нового формату, але від цього не стали менш вражаючими. У цю знакову дату, 17 листопада 2020 року, на головній сцені педагогічного, з обмеженою кількістю учасників відповідно до карантинних норм, відбулося нагородження переможців. Паралельно з цим, спеціально для громади КДПУ, відбувалася онлайн-трансляція нагородження на Facebook-сторінці студентського клубу та на Youtube-каналі університету.

img45

Офіційне нагородження розпочалося із теплих слів привітання ректора КДПУ, проф. Я. В. Шрамка: «Я хочу привітати шановне студентство й всіх тих, хто зібрався перед екранами. Ми з вами постійно підтримуємо зв’язок, хоч і не очно, а через різноманітні засоби дистанційного спілкування. Сьогодні знакова подія для нашої спільноти, яку ми не могли оминути. Це дійсно ваш – студентський день! Вітаю всіх студентів, кращих із кращих представників нашої молоді. Бажаю успіхів у навчанні й дякую студентству за працю й наснагу. Зі святом!».

img56

Свято продовжилося підведенням підсумків різноманітних заходів, приурочених до Міжнародного дня студента. Розпочали з нагородження переможців конкурсу «Студент – це звучить гордо», що мав 10 номінацій, кожна з яких була орієнтована на певний вид діяльності: інформаційну, культурну, наукову, мистецьку, спортивну, організаційну тощо. Нагороди розподілилися таким чином:

  • Номінація «Геній прогресу», лідери науково-дослідницької роботи

Факультет іноземних мов Геккієва Фаріда

  • Номінація «Може! Поможе!», лідери соціальної роботи

Факультет географії, туризму та історії Шишка Руслан

Факультет дошкільної і технологічної освіти Пронін Іван

  • Номінація «Золоте серце», волонтери

Факультет української філології Довгопола Дарина

  • Номінація «Lord of сцена», зірки сцени

Психолого-педагогічний факультет Руда Альона

  • Номінація « I`m sportsman and I know it», кращі спортсмени

Фізико-математичний факультет Зімін Карім

img67

  • Номінація «Connected people», лідери інформаційної роботи

Факультет мистецтв Пуц Юлія

  • Номінація «Де ти був на першій парі?», лідери навчально-виховної роботи, старости груп

Факультет дошкільної і технологічної освіти Ісаєва Дар’я 

  • Номінація «Митець слова», митці поетичного слова

Факультет української філології Костроміна Ілона

  • Номінація «Як вдома», лідери серед студентів гуртожитків

Фізико-математичний факультет Гейдарова Есміра

  • Номінація «Студактивище», лідери серед студентів

Природничий факультет Кутугіна Владислава

img75

Ще одним конкурсом, який об’єднав команди факультетів у загальному інтелектуальному поєдинку, стала гра «Що? Де? Коли?». Розумникам Криворізького педагогічного жоден карантин не став на заваді на шляху до омріяної перемоги. Вітаємо наших інтелектуалів!

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»:

І місце – факультет географії, туризму та історії;

ІІ місце – фізико-математичний факультет;

ІІІ місце – факультет іноземних мов.

img78

Студентство – це динамічний потік зміни поколінь. У Криворізькому педагогічному є улюблений звичай – відзначати «Зіркою КДПУ» випускників-активістів, які протягом 5 років були віддані своїм глядачам. Відзнаку присвоїли Шишці Руслану, Козенко Вікторії, Синиці Олександрі, Малій Олександрі, Ізвєковій Світлані.

img82

Напередодні свята прес-центр інформував про початок конкурсу на кращий блок у студентському гуртожитку. У Міжнародний день студента настав час підбивати підсумки. Нагороду в розмірі 2500 гривень отримали: блок № 24 гуртожитку № 3, блок № 44 гуртожитку № 4, блок № 20 гуртожитку № 1.

img86

А ми вже наближаємося до довгоочікуваної миті – визнання кращого «Студента року – 2020». Члени журі оцінювали відеороботи конкурсантів за такими критеріями: повнота розкриття теми, дотримання всіх зазначених структурних елементів і креативність та артистизм учасника. Отже, титул кращого студента було присуджено:

І місце – студентці факультету української філології Дядечкиній Аліні;

ІІ місце – студентці фізико-математичного факультету Гейдаровій Есмірі;

ІІІ місце – студенту факультету географії, туризму та історії Шишці Руслану.

img92

Криворізький педагогічний вітає наше студентство з Міжнародним днем студента,
а наших конкурсантів із перемогою!
Бажаємо успіхів у навчанні, творчої активності й нових звершень!
13285
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок