img32

У жовтні 2020 року громада КДПУ разом із освітянами міста й області святкувала 90-ту річницю від дня заснування нашого університету. До всіх попередніх визначних ювілейних дат Криворізький педагогічний готував святкові видання – ілюстровані книги, присвячені цим подіям. У ювілейному 2020 році цей формат було змінено на більш динамічний. Прем’єра нової стрічки, присвяченої 90-річчю нашого університету, відбудеться 9 грудня о 14 годині на платформі ZOOM.

Добігає кінця 2020 рік. Рік, у якому Криворізькому державному педагогічному університету виповнилося 90 років. Спільнота нашого закладу вищої освіти завжди творчо підходить до організації та святкування визначних ювілейних дат. Не став виключенням і цей рік. Попри всі виклики сьогодення, було організовано чимало цікавих святкових заходів, які провели з дотриманням усіх карантинних вимог. Щоб зберегти пам'ять про славний ювілей університету, було створено документальний історично-іміджевий фільм «КДПУ-90: традиції, інновації, успіх».

img49

До процесу долучилися одні з кращих журналістів Кривого Рогу – творчий колектив медіа-платформи «Експерт-КР». Участь у створенні документального короткометражного фільму взяли представники прес-центру, студентського клубу університету (керівник – Баруліна Ю. О.), зав. музею історії університету В. А. Фінічева. Після обговорення й редагування сценарію розпочалася кропітка робота – вибір локацій, збір документальних матеріалів, підготовка до інтерв’ю. До авторського колективу стрічки приєдналися ветерани університету – наші професори В. В. Корольський, З. М. Мірошник, І. М. Удріс, а також активна студентська молодь. Кожен, хто брав участь у створенні фільму, намагався якнайкраще розкрити історичні моменти в діяльності університету та відкрити різний спектр можливостей нашої alma mater.

img50

Під час прем’єри з вітальним словом виступить ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко. Відбудеться перегляд і обговорення фільму. Наші герої-учасники фільму та знімальна група піднімуть завісу про процес зйомки та поділяться своїми враженнями.

Не пропустіть визначну подію ювілейного року! Чекаємо на прем’єрі!

13494
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30