img39

5 грудня 2020 року відбулася онлайн-зустріч «День відкритих дверей КДПУ», яка проходила на платформі ZOOM. Попри дистанційний формат заходу, подія виправдала всі очікування й зібрала чимало активних учасників.

Онлайн-зустріч складалася із двох частин: серії тематичних інформаційних блоків для майбутніх абітурієнтів і відкритого брифінгу «Питання-відповідь». Модератором зустрічі виступила перший проректор, доцент О. А. Остроушко. Загальна тривалість дистанційного спілкування склала 90 хвилин.

img65

Перед початком офіційної частини із теплими словами привітання до присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко: «Щиро вітаю шановних гостей, батьків, абітурієнтів – усіх, хто приєднався до нашого заходу! Зазвичай ми проводимо цю подію в актовій залі головного корпусу, але нині маємо таку епідеміологічну ситуацію, що людство все більше звикає до новітніх форматів комунікації. Попри свій поважний вік – цього року ми святкуємо 90-річний ювілей університету – Криворізький педагогічний також прагне завжди відповідати сучасним тенденціям».

img76

Ректор розповів присутнім про майже столітню історію нашого закладу вищої освіти, окреслив його витоки й етапи становлення. Учасники заходу мали можливість ознайомитися з вагомою віхою сучасного етапу діяльності університету – відкриттям новітніх лабораторій, переглянувши відеосюжет.

img77

Головний спеціаліст управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради В. Я. Полякова схарактеризувала особливості проведення цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання, нововведення щодо обов’язкових предметів для складання державної підсумкової атестації, терміни реєстрації. Варто зазначити, що також було представлено процедуру пробного тестування, порядок і дати його проведення.

img85

Логічним продовженням цього блоку став виступ очільниці вступної кампанії-2021 Криворізького педагогічного – відповідального секретаря приймальної комісії, декана фізико-математичного факультету, доц. О. В. Віхрової. Абітурієнти та їх батьки мали змогу ознайомитися з орієнтовними датами вступної кампанії та специфікою зарахування до нашої альма-матер. О. В. Віхрова розповіла про чудову можливість отримати додаткові бали (до 20 балів) на певні спеціальності завдяки участі у Всеукраїнській олімпіаді університету з предметів математично-природничого циклу. Корисну інформацію містили зведені таблиці середніх прохідних балів за останні роки на різні спеціальності КДПУ.

img102

Брифінг «Питання – відповіді» розпочався з відеоролика про гуртожитки Криворізького педагогічного.

img103

Представники університету дали розгорнуті відповіді на запитання з чату Zoom-конференції. Акцентуємо увагу на тому, що учасники, які ставили запитання за допомогою Google-форми, отримають письмову відповідь на електронну пошту, а ті питання, які не були розглянуті під час онлайн-спілкування, будуть згодом висвітлені на офіційному сайті в розділі «Вступнику».

img119

На цьому серія зустрічей із представниками університету не завершується. Уже на початку 2021 року по суботах ви матимете можливість ознайомитися зі специфікою кожного факультету, поспілкуватися зі здобувачами вищої освіти й викладачами кафедр.

Відео для тих, хто не зміг подивитися:

 

Криворізький педагогічний бажає всім учасникам онлайн-зустрічі гарного дня
й чекає на вас у стінах майбутньої альма-матер!
 
Більше фото в галереї
13514
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок