opendayanons

Криворізький педагогічний розпочинає серію заходів, присвячених Дню відкритих дверей. Протягом місяця кожної суботи на платформі Zoom будуть відбуватися онлайн-зустрічі з представниками факультетів.

opendayanons

Нагадаємо, що в грудні відбулася перша загальноуніверситетська онлайн-зустріч, на якій абітурієнти мали змогу ознайомитися з особливостями навчання в КДПУ, правилами вступу й отримати відповіді на свої запитання. Наприкінці цього заходу було анонсовано цикл дистанційних конференцій з громадою кожного факультету.

opendayanons

Коли будуть відбуватися зустрічі та яка їх тривалість? Криворізький педагогічний вирішив розмежувати онлайн-комунікації з факультетами – по два заходи щосуботи. Тривалість кожної ZOOM-конференції становить від 1 до 1,5 години. Пропонуємо ознайомитися з графіком:

opendayanons

Хто може приєднатися до онлайн-конференцій? Факультетські Дні відкритих дверей розраховані на абітурієнтів, які в поточному році вступають до закладів вищої освіти, на учнів загальноосвітніх установ, що тільки визначаються з майбутньою професією, на батьків і родичів, які разом із молоддю обирають ЗВО.

opendayanons

Яка програма заходів? На учасників онлайн-конференцій чекає презентація кожного факультету, розкриття їх особливостей та специфіки функціонування. Глядачі в реальному часі зможуть поспілкуватися з гарантами освітніх програм, здобувачами освіти та активом факультетів – студентською радою. Запланований інтерактив має на меті закцентувати увагу на правилах прийому, особливостях проведення творчих заліків і конкурсів. Після цього всі присутні зможуть поспілкуватися з лекторами конференцій.

opendayanons

Що для цього потрібно? Для того, щоб приєднатися до цього івенту, необхідно на будь-якому електронному пристрої, що має зв'язок з інтернетом, перейти за посиланням, оприлюдненим на офіційному сайті КДПУ.

13819
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок