210121 1

Робота за улюбленим фахом є однією з важливих умов самореалізації успішної особистості. Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Криворізького педагогічного постійно інформує про актуальні вакансії від роботодавців міста й області в тематичній рубриці університетського сайту.

Нещодавно ЦСПСВ оприлюднив низку пропозицій від закладів освіти кожного з районів Кривого Рогу. На кваліфікованих фахівців, що здобули професійну підготовку в КДПУ, чекають освітяни Інгулецького, Тернівського, Довгинцівського, Саксаганського, Покровського, Металургійного й Центрально-Міського районів.

210121 1

Студенти й випускники нашого університету знаходять своє покликання не тільки в царині освіти. Криворізький відділ поліції повідомляє, що з 30 грудня 2020 року по 25 січня 2021 року триває конкурс для охочих служити в поліції та обійняти вакантні посади молодшого та середнього складу ГУНП в Дніпропетровській області.

210121 2

Опорний комунальний навчальний заклад «Софіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Лозуватської сільської ради пропонує 23 години тижневого навантаження фахівцю, який бажає працювати на посаді вчителя початкових класів.

Дізнайтеся більше про нові вакансії, звернувшись до спеціалістів Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (каб. 307 головного корпусу КДПУ).

13925
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок