img30

Криворізький педагогічний продовжує серію онлайн-знайомств із особливостями функціонування факультетів у межах Дня відкритих дверей. Цього разу своїх гостей вітав факультет дошкільної і технологічної освіти.

img57

Подія розпочалася з привітального слова декана факультету, канд. техн. наук, доц. А. В. Возняка, який виступив модератором заходу. Він оголосив таймінг і порядок проведення онлайн-конференції.

img58

Викладацько-студентський склад факультету проявив винахідливість і креативність. Представники педагогічно-технологічних напрямків підготовки вирішили відійти від формату дистанційного брифінгу й презентували відеоекскурсії з життя кожної кафедри.

img76

Першою презентувала свою спеціальність кафедра дошкільної освіти. Хто, як не студент, може краще розказати про своє навчання?

img77

Здобувачі вищої освіти у відеоформаті розкрили переваги майбутньої професії, показали низку артикуляційних вправ, які вони опанували під час навчання, поділилися власним досвідом педагогічних практик і враженнями від взаємодії з дітьми.

img93

Зі свого боку викладачі кафедри предстали в новому амплуа, розкривши таємницю вибору свого фаху. Секрет полягає в любові до малечі. Мабуть, це і є головним критерієм вибору професії вихователя або логопеда.

img94

Під час презентації кафедри педагогіки та методики технологічної освіти учасники освітнього процесу розповіли про свою професійну орієнтованість, показали фрагменти майстер-класів і різноманітних конференцій.

img104

Головний акцент у своїй презентації вони зробили на прикладній складовій, адже кафедра пропонує широкий, розгалужений спектр спеціальностей і спеціалізацій.

img105

Приємним бонусом для глядачів стала інформація від зав. кафедри, д-ра пед. наук, проф. Л. О. Савченко про наявність аспірантури як можливості продовжити свій шлях до науки.

img121

Завершила знайомство з факультетом кафедра загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання. Представники кафедри використали в своїй візитівці інтегрований формат живого спілкування з відеоматеріалами. В. о. зав. кафедри, канд. пед. наук, доц. О. О. Цись розповів про спеціальності, їхні особливості й можливості вступу на навчання.

img147

Задля пожвавлення інтересу до презентованого фаху провели відеодемонстрацію різних технологій, які опановують студенти.

img148

Найцікавіше – наприкінці. Спеціально для всіх учасників ZOOM-конференції студентська рада факультету підготувала мотивуючий ролик про різноманітні активності університетського життя, після перегляду якого просто неможливо не закохатися у факультет дошкільної і технологічної освіти.

Дякуємо всім, хто приєднався до онлайн-зустрічі, та запрошуємо здобути освіту своєї мрії
у лавах студентства Криворізького педагогічного!
14144
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31