img5

Професорсько-викладацький склад Криворізького педагогічного – це громада, об’єднана спільними науковими інтересами, відданістю своїй справі, студентоцентризмом. Визначним аспектом її діяльності є постійне прагнення до саморозвитку.

img11

17 травня 2021 року відбулося нагородження науково-педагогічних працівників відомчими заохочувальними відзнаками Міністерства освіти і науки України. Зі словами привітання до своїх колег звернувся ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко: «На Вченій раді університету вже було оголошено про нагородження наших викладачів відзнаками Міністерства освіти і науки. Сьогодні мені дуже приємно виконати доручення МОН і Вченої ради та вручити ці відзнаки кращим представникам нашого педагогічного загалу».

img15

Для будь-якого педагогічного працівника отримати нагороду такого рівня є показником справжнього професіоналізму. Існує декілька категорій відзнак від МОН, які отримують шляхом накопичення відповідних підстав.

img16

Цього року Криворізький педагогічний може потішитися аж п’ятьма такими нагородами. За ініціативу та наполегливість, сумлінне виконання службових обов'язків та професійні досягнення, пов'язані з реалізацією державної політики у сфері освіти і науки, подяки від Міністерства освіти і науки України отримали завкафедри зоології та методики навчання біології, канд. біол. наук, доц. В. І. Стригунов, завкафедри української мови, д-р філол. наук, проф. Ж. В. Колоїз, завкафедри перекладу та слов’янської філології, канд. філол. наук, доц. М. О. Дудніков, завкафедри дошкільної освіти, д-р пед. наук, проф. О. В. Ковшар.

img19

На особливу увагу заслуговує завкафедри української та світової літератур, канд. філол. наук, доц. Н. Г. Мельник, яка була нагороджена нагрудним знаком МОН України «Відмінник освіти» за значний особистий внесок у розвиток освіти і науки, плідну педагогічну, науково-педагогічну та наукову діяльність, професійну та наукову підготовку учнівської та студентської молоді, організацію навчальної, виховної, науково-методичної та науково-дослідницької роботи тощо.

Криворізький педагогічний пишається нашими викладачами й бажає нових наукових звершень!

15727
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31