img34

12 січня 2023 року в конференц-залі головного корпусу відбулося перше цьогорічне засідання Вченої ради Криворізького педагогічного, яке розпочалося з приємностей для науковців. Подробиці дізнавався прес-центр.

img49

На початку зустрічі до всіх присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Шрамко Я. В., який привітав науково-педагогічний колектив із зимовими святами й побажав творчої наснаги в новому році.

img60

У Криворізькому педагогічному склалася добра традиція – відзначати наукові здобутки колег у дружньому колі Вченої ради університету. Нашій альма-матер дійсно є чому радіти й ким пишатися!

img65

На початку першого в новому році засідання Вченої ради було урочисто вручено диплом професора Калашніковій Л. В. та дипломи доцентів Василюк Т. Г. і Міщанчук В. М. Отримані посвідчення – це приклад стійкості, незламності й наукової ерудованості, які є непохитними в будь-яких умовах.

Офіційна частина засідання передбачала розгляд низки питань, передбачених планом роботи Вченої ради. Зокрема, із доповіддю про гуманітарну політику університету виступила проректор з науково-педагогічної роботи Баруліна Ю. О. Юлія Олександрівна закцентувала на мовній політиці, культурно-просвітницькій роботі університету; поінформувала про роботу психологічної служби, яка забезпечує психічне здоров’я та психологічну підтримку в університеті; проаналізувала спортивну діяльність та організацію здорового способу життя в університеті, відзначила пріоритетність працевлаштування та кар’єрного росту здобувачів освіти. За результатами обговорення виступив ректор університету. Ярослав Владиславович наголосив на необхідності узагальнення та концептуалізації гуманітарної діяльності, що сприятиме формуванню середовища інтелектуального, культурного, духовного і світоглядного розвитку, забезпечить можливості для розкриття людського потенціалу, збереження здоров’я та особистісного ставлення здобувачів освіти та працівників, є стратегією державо- і культуротворення.

Також Вчена рада розглянула питання про затвердження Положення про порядок визнання результатів навчання, здобутих здобувачами вищої освіти шляхом неформальної та/або інформальної освіти, Норм часу для планування й обліку навчальної, наукової, методичної, організаційної роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників у Криворізькому державному педагогічному університеті та інші питання, що стосуються забезпечення освітньої та наукової діяльності університету.

З рішенням Вченої ради можна ознайомитись за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1h95LIYU0sScnsCBodcNu05ghg0mV1JCS/view

21151
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31