img6

Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників постійно оновлює інформацію про актуальні вакансії для випускників Криворізького педагогічного. Відомості про нові пропозиції щодо працевлаштування оприлюднено на сторінці «Вакансії для студентів» рубрики «Навчання» офіційного сайту КДПУ.

img11

Прес-центр спільно з центром сприяння працевлаштуванню студентів та випускників підготував дайджест вакансій, наявних у Кривому Розі.

Центрально-міський район пропонує понад 30 робочих місць у різноманітних закладах освіти. Пропозиції передбачають варіанти навантаження, які сприятимуть успішному поєднанню професійної діяльності й навчання.

Металургійний район має запит на практичних психологів, інструкторів з фізичного виховання, соціальних педагогів і вихователів-методистів. Якщо ви потребуєте працевлаштування, керівники низки закладів району чекають саме на вас.

Інгулецький район пропонує чи не найбільше вакансій. Одразу 29 освітніх установ мають потребу у висококваліфікованих фахівцях.

Тернівський район надає робочі місця для студентів і випускників різних галузей сфери освіти. Здебільшого є потреба у вчителях-предметниках, які готові працевлаштуватися щонайменше на 2023/24 навчальний рік.

img17

Саксаганський район пропонує широкий перелік вакансій для амбітної молоді. Найбільша кількість пропозицій пов’язана зі сферою дошкільного виховання. Тож, якщо ви шукаєте можливість працювати з дітьми, – переглядайте перелік пропозицій.

Довгинцівський район, окрім вакансій в ЗСО, пропонує приєднатися до педагогічного колективу закладів позашкільної освіти. Працівників шукають одразу декілька спортивних секцій та центрів дитячої творчості.

Покровський район пропонує 18 вакансій у 14 закладах освіти. Сьогодні є необхідність у таких працівниках: вчитель гуманітарного і технічного напрямків, вихователь, керівник гуртка, музичний керівник, акомпаніатор тощо. З детальним переліком можна ознайомитися за лінком.

Враховуючи широку географію нашого міста, кожен знайде максимально зручний для себе варіант. Крім цього, наявні вакансії у м. Камʼянське Дніпропетровської області в закладах загальної середньої освіти, дошкільної освіти, спеціалізованої мистецької освіти.

За подробицями й детальними роз’ясненнями звертайтеся до Центру сприяння працевлаштуванню студентів та випускників у кабінет 307 головного корпусу КДПУ.

22657
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок